Master's Opleiding in Bedrijfskunde in Rimini Italië

Top Graduate Studies in Bedrijfskunde in Rimini Italië

Bedrijfskunde

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Men moet al een bachelordiploma te solliciteren naar een meester 's programma. De meeste meester 's degree programma zou vereisen studenten om een ​​meester voltooien' s scriptie of onderzoek papier.

Een Master of Science in Management Science is een graad is gespecialiseerd en richt zich op het beheer. Het is bedoeld voor pas afgestudeerden en is theorie-georiënteerd. Het bereidt studenten voor onderzoek en de academische wereld.

Officieel bekend als de Italiaanse Republiek, het land is gevonden in Zuid-Europa. De officiële taal is het Italiaans en het cultureel rijke hoofdstad is Rome. Veel van de oudste universiteiten ter wereld 's bevinden zich in Italië, in het bijzonder de Universiteit van Bologna (opgericht in 1088). Er zijn drie Superior Graduate Schools met "de status van universiteit ", drie instituten met de status van de Doctoral Hogescholen, die functioneren op graduate en post-graduate niveau.

Een van de mooiste steden van Italië - Rimini staat bekend om zijn Italiaanse tradities samen met een rijke cultuur. Dit maakt het een perfecte plek om een ​​goede carrière te maken en krijgen een hoge kwaliteit van het onderwijs. Het heeft onderscheidende onderwijsinstellingen zoals de Universiteit van Bologna.

Top Master Opleiding in Bedrijfskunde in Rimini in Italië

Lees meer

Master In Bedrijfsbeheer En Management: Servicemanagement (SEM)

University of Bologna
Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Italië Rimini

Service Management (SEM) is een internationale tweede cyclus (Laurea Magistrale) in Business Administration and Management. [+]

Service Management (SEM) is een internationale tweede cyclus (Laurea Magistrale) in Business Administration and Management.

Het is gericht op het ontwikkelen van professionele profielen op maat van servicebeheer in zowel industriële als dienstverlenende bedrijven die actief zijn op binnenlandse en internationale markten.

Diensten zijn de grootste sector van de economie van de meeste OESO-landen en de enige sector die de afgelopen jaren getuige is geweest van de groei van de werkgelegenheid. Samen met de groei van dienstensectoren (retail, bemiddeling, consultancy, financiële diensten, gastvrijheid, enz.), Worden diensten steeds vaker ingebed in de meeste traditionele en innovatieve productiebedrijven. De toenemende bekendheid van servicebeheer is sterk afhankelijk van de voortdurende ontwikkelingen in informatie- en communicatietechnologieën en de mondialisering van de markt.... [-]


Service Management - Master In Business Administration En Het Beheer

University of Bologna School of Economics, Management and Statistics
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Italië Rimini

Service Management (SEM) is een internationale tweede cyclus graad (Laurea Magistrale) in Business Administration and Management. [+]

Service Management (SEM) is een internationale tweede cyclus graad (Laurea Magistrale) in Business Administration and Management. Het is gericht op het ontwikkelen van beroepsprofielen op maat van service management in zowel de industriële en dienstverlenende bedrijven die actief zijn in de binnenlandse en internationale markten.

Diensten vormen de grootste sector van de economie van de meeste OESO-landen en de enige sector die groei van de werkgelegenheid gezien in de afgelopen jaren. Samen met de groei van de dienstensectoren (retail, bemiddeling, consultancy, financiële dienstverlening, horeca, enz.) Worden diensten steeds meer ingebed in de meest traditionele en vernieuwende productiebedrijven. De stijgende bekendheid van service management sterk afhankelijk van de lopende ontwikkelingen in de informatie- en communicatietechnologie en globalisering van de markt. Diensten zijn de sleutel voor de groei en het succes van organisaties van vandaag.... [-]