MASTERSTUDIES

Master Opleidingen in Bedrijfskunde in Finland

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces.

Management science verwijst doorgaans naar een bredere studie van bepaalde begrippen als die verband houden met organisaties van het bedrijfsleven. Als een gebied van studie, kunnen aspecten van de economie, het bedrijfsleven, engineering, en andere wetenschappen worden verweven met het oog op een breed scala aan vaardigheden te ontwikkelen.

Hogere geleerden niveau in Finland eenvoudig toegang tot opleidingen in het hoger onderwijs op praktijkgerichte hogescholen of universiteiten. De Finse cultuur is gemakkelijk te leren omdat de regering een ministerie dat verantwoordelijk is voor het verbeteren van culturele, jeugdbeleid, sport en internationale samenwerking heeft ingesteld.

Master's Programma in Bedrijfskunde in Finland

1 Resultaten in Bedrijfskunde, Finland Filter

Master in productmanagement

University of Oulu
Executive opleidingen
sep 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

MSc in Industrial Engineering and Management, Product Management major, aan de University of Oulu combineert technische kennis, economische methoden en begrip van menselijk ge ...

Lees meer