Filter
Master Studies
Italië Forlì Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Master Opleidingen in Business in de Verenigde Forlì Italië

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Studenten die een Master in Business mate zal winnen core business vaardigheden zoals boekhouding, marketing, financiën, management, recht en ethiek. Gekwalificeerde afgestudeerden hebben een breed scala van carrièrekeuzes in vele sectoren en industrieën.

Italië, officieel de Italiaanse Republiek, is een unitaire parlementaire republiek binnen de Europese Unie, gevestigd in Zuid-Europa. Naar het noorden, het grenst aan Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Slovenië langs de Alpen.

Top Master's in Business in de Verenigde Forlì in Italië

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Business, Forlì

Graden
Plaats
Italië
Forlì
Studievorm
Tempo
University of Bologna

Food System Management (FoodSys) is een 2-jarig 2de Cycle Degree-programma dat volledig in het Engels wordt onderwezen en dat is ontworpen met een interdisciplinaire bena ... [+]

Food System Management (FoodSys) is een 2-jarig 2de Cycle Degree-programma dat volledig in het Engels wordt onderwezen en dat is ontworpen met een interdisciplinaire benadering en een internationaal perspectief. Het programma bouwt voort op de relatie tussen verschillende kennisgebieden en realistische managementsituaties om proactieve beleidsmakers en managers te ontwikkelen met geavanceerde kwantitatieve en analytische vaardigheden die van essentieel belang zijn voor organisaties die te maken hebben met de agro-voedingssystemen. Specifieke competenties zijn onder meer kennis van agrovoeding, milieueconomie, bedrijfslogistiek en voedselvoorzieningsketenbeheer, voedselkwaliteitsbeheer, internationale voedselmarketing, voedsel- en landbouweconomie en -beleid, internationale betrekkingen en projectbeheer.... [-]

Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands