MASTERSTUDIES.CO.NL

Top Master's Programma's in Bangladesh 2019/2020

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

Toegepaste kunsten zijn essentieel voor het maken van aantrekkelijke ontwerpen op alle terreinen van het leven. Zonder hen zou de wereld ongelooflijk saai. Een Master in Toegepaste Kunsten geeft u een dieper inzicht in het gebruik van kunst in deze praktische velden.

Studie in Bangladesh biedt tal van kansen voor studenten. Het systeem van het onderwijs in het land is sterk gesubsidieerd. Universiteiten, hogescholen en scholen in de Bangladesh bieden een levendige, creatieve en uitdagende omgeving die een kans geeft om de studenten voor het ontwikkelen van hun potentieel.

Masters in Bangladesh

gevonden resultaten Filter

Master of Education

BRAC University
Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar September 2020 Bangladesh Dhaka +1 more

De nationaal erkende Med / PGD is een eenjarig programma dat overheidsfunctionarissen, particulieren en werkende professionals zorgt voor een rijke en gevarieerde leeromgeving educatieve theorie en praktijk te verkennen binnen een Bangladeshi context.

Meester in de ontwikkeling van het management en de praktijk

BRAC University
Campus Voltijd 16 maanden September 2020 Bangladesh Dhaka

MDMP is een innovatieve, cross-disciplinair, graduate programma dat klassikaal onderwijs combineert over de laatste ontwikkelingen in de ontwikkeling van theorie en praktijk met hands-on ervaring in het veld. Het programma is ontwikkeld in samenwerking met het Earth Institute aan de Columbia University, USA en maakt deel uit van het wereldwijde netwerk van Master in ontwikkeling in de praktijk.

Meester in elektrische en elektronische techniek

BRAC University
Campus Voltijd Deeltijd 3 semesters September 2020 Bangladesh Dhaka +1 more

Het doel van de opleiding is om de studenten met een goed geïnformeerde en goed uitgebalanceerde elektronische / telecommunicatie / power system engineering tools bieden om echte wereld problemen op te lossen. Studenten zouden worden getraind in onderzoeksmethodologie, zodat ze kunnen bijdragen aan het creëren van nieuwe ideeën. De eisen van de IEEE en curricula van de Noord-Amerikaanse en Europese universiteiten en instituten zijn rekening gehouden tijdens het ontwerpen van de cursus.

Meester van ontwikkelingsstudies

BRAC University
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 Bangladesh Dhaka

BigD heeft de Master Development Studies (MDS) van ontworpen om een ​​diepgaand inzicht in de ontwikkeling van concepten en vraagstukken vanuit een breed interdisciplinair perspectief. Bevredigende afronding van het programma, zullen de studenten in staat zijn om ontwikkelingsvraagstukken in de context van de mondialisering, economische hervormingen en sociale, culturele en politieke veranderingen te benaderen en te analyseren.

Meester van de bank management

BRAC University
Combinatie van online en op de campus Deeltijd 2 jaren September 2020 Bangladesh Dhaka

De Master of Bank Management (MBM) programma van de BRAC Business School is een part-time interactieve skill-based programma waarvoor 60 studiepunten (20 gangen) binnen twee jaar worden afgerond. Echter, kan de vrijstelling van een of meer basiscursussen (maximaal 18 studiepunten) en de overdracht van kredieten worden toegekend aan verdienstelijke kandidaten.

Master in de ramp beheer

BRAC University
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 Bangladesh Dhaka

Dit postdoctorale opleiding gericht op actieve professionals hiermee bij te dragen aan dit nationaal belangrijke praktijkgerichte veld. Zo'n cursus om beroepsgerichte onderwijs van de afgestudeerden van de verschillende disciplines aan te vullen dient ook om verdere post-beroepskwalificatie en maakt loopbaanontwikkeling.

Master in Computer Applications

BRAC University
Campus Voltijd September 2020 Bangladesh Dhaka

Master in Procurement and Supply Management

BRAC University
Campus Voltijd 3 - 6 semesters September 2020 Bangladesh Dhaka

Master in Computer Science and Engineering

BRAC University
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 Bangladesh Dhaka