Filter
Master Studies
Bahrein Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Master Opleidingen in Bahrein 2019

Bahrein trekt mensen van over de hele wereld voor reizen, werken en studeren. Er zijn een aantal uitstekende academische programma's voor studenten die een Master in Bahrein, die worden gefaciliteerd door gerenommeerde en deskundige faculteit. Niet alleen krijgen de studenten een top-notch onderwijs, maar ze zullen ook ervaren culturele en intellectuele groei, doordat ze worden ondergedompeld in de moderne Arabische cultuur in een regio met een lange en rijke geschiedenis. Studenten die een master in Bahrein kunnen ook gebruik maken van de lokale bezienswaardigheden die dynamische steden, culturele centra, kastelen en musea.

Er zijn verschillende opties voor een Master in Bahrein dat studenten kunnen kiezen uit. Enkele van de meest populaire gebieden van studie voor een Master in Bahrein zijn in de disciplines van communicatie en leiderschap, evenals het gebied van business, met inbegrip van de sectoren financiën, management en marketing.

Neem een ​​kijkje hieronder bij de Master in Bahrein programma's.Misschien vindt u de opleiding die u zullen helpen uw doelen te bereiken!

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Royal University for Women

Award Eisen Die aan alle vooraf bepaalde in de voorschriften voor het Master-programma voorwaarden. ... [+]

Award Eisen Die aan alle vooraf bepaalde in de voorschriften voor het Master-programma voorwaarden. [-]
Bahrein Riffa
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Royal University for Women

Bepaal de College of Art and Design als een gespecialiseerd onderzoekscentrum voor design management. ... [+]

Bepaal de College of Art and Design als een gespecialiseerd onderzoekscentrum voor design management. [-]
Bahrein Riffa
September 2019
Voltijd
Deeltijd
36 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
Westford University College

Deze cursus is zodanig gestructureerd dat de cursist een dubbele certificering, postgraduate Extended Diploma in International Business Management, toegekend door Cambrid ... [+]

Beste Graduate Studies in Bahrein 2019. Master of International Business Administration, uitgereikt door UCAM, Spanje

Waarom UCAM?

◦ UCAM was een van de eerste universiteiten die haar programma's aanpaste aan het Europese kwaliteitssysteem voor onderwijs, in navolging van het Bolognaproces. In feite staat de kwaliteitsafdeling van UCAM momenteel de Paraguayaanse overheid bij om een orgaan voor kwaliteitsborging in haar respectieve onderwijssysteem in te stellen.

◦ UCAM heeft ongeveer 200 gerenommeerde internationale strategische partners, waaronder verschillende vooraanstaande hogescholen en universiteiten over de hele wereld, zoals UC Berkeley, Stanford, NTU, NUS of Università degli Studi di Bologna. Met deze partners heeft het UCAM uitwisselingsprogramma's voor studenten, personeel en professoren, joint degrees en andere soorten academische samenwerkingsverbanden opgezet.... [-]

Bahrein Bahrain Online
Open Inschrijving
Voltijd
Deeltijd
12 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands