MASTERSTUDIES.CO.NL

Beste Masters Opleidingen 2019/2020 in Azië

Azië is een ideale locatie voor graduate studie voor mensen op zoek naar een goed afgeronde culturele en intellectuele ervaring. Met landen in Azië steeds meer belangrijke wereldmachten, dus kom de mogelijkheden voor studie, bedrijfsleven en investeringen. Meester in het Azië-programma's te bieden uitmuntendheid in academici en mogelijkheden voor professionele ontwikkeling als een concurrentievoordeel op de arbeidsmarkt in Azië en in het buitenland.

Er zijn verschillende mogelijkheden in vele Aziatische landen voor een hoge kwaliteit Master in Azië opleiding. Enkele van de top keuzes voor Master in Azië graden zijn op het gebied van investeringen en bankieren, informatie technologie, business, economie, design, gezondheid, techniek, en internationale betrekkingen. Studenten hebben ook de flexibiliteit van de planning door het hebben van full-time, part-time en online studie-opties, het bieden van mogelijkheden voor iedere student om hun master te verdienen in Azië graad.

Blader door de Master in Azië-programma's hieronder en vinden het onderwijs dat zal u helpen uw persoonlijke en professionele doelen!

gevonden resultaten Filter

Master in internationale financiën

Financial University under the Government of the Russian Federation
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Rusland Moskou

De International Finance Faculty (MFF) biedt opleidingen voor bachelors en masters op het gebied van voorbereiding "Economie". Na afronding van de training ontvangen studenten een diploma van de staatsnorm van de Finance University onder de regering van de Russische Federatie en hebben ze ook de mogelijkheid om een ​​diploma te behalen bij een van de prestigieuze westerse partneruniversiteiten.

Master of International Business (MIB)

Hult International Business School
Campus Voltijd 11 maanden Augustus 2020 Verenigde Staten San Francisco Verenigde Arabische Emiraten Dubai Verenigd Koninkrijk Londen Cambridge +5 more

Op basis van onze bekroonde MBA curriculum, zal Hult eenjarige Master of International Business programma u helpen een mondiaal perspectief van financiën, marketing, operations, economie en strategie te krijgen.

International Executive Master in Business Administration

Mantissa College
Campus Voltijd 13 - 15 maanden Januari 2020 Maleisië Kuala Lumpur

Internationale Executive Master of Business Administration (IEMBA) in samenwerking met Paris Graduate School of Management (PGSM), Frankrijk. Onze samenwerking met de Paris Graduate School of Management, Frankrijk (PGSM) geeft u een extra voordeel van kwalificatie van een van de top 35ste gerangschikte universiteiten in Frankrijk.

Master in mediamanagement

Hong Kong Baptist University School of Communication
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaren September 2020 Hongkong Hong Kong +1 more

Het programma wordt gezamenlijk uitgevoerd door de School of Communication en de School of Business. Het heeft tot doel afgestudeerden te produceren die zijn uitgerust met de algemene bedrijfsvoering, managementvaardigheden en specialistische kennis om mediabedrijven te beheren.

Master of Philosophy (MPhil)

Hong Kong Baptist University - Faculty of Social Sciences
Campus Voltijd Deeltijd 24 - 48 maanden September 2020 Hongkong Hong Kong +1 more

De Faculteit der Sociale Wetenschappen, Hong Kong Baptist University biedt twee op onderzoek gebaseerde graden, namelijk Master of Philosophy (MPhil),

Master in Global Entrepreneurial Management

University of San Francisco - School of Management
Campus Voltijd 1 jaar Vraag informatie aan Spanje Barcelona Verenigde Staten San Francisco Taiwan Taipei +4 more

Krijg uit de eerste hand multiculturele zakelijke ervaring op drie continenten met de USF Master in Global Entrepeneurial Management.

MA / MFA in International Theatre Practice and Performance

Rose Bruford College of Theatre and Performance
Campus Voltijd 13 - 36 maanden Oktober 2020 Verenigd Koninkrijk Londen Verenigde Staten Waterford Rusland Moskou +4 more

De MA / MFA International Theatre Practice and Performance is bedoeld om de theater- en performancekunstenaars van morgen te inspireren en een beroep te doen op degenen die zich inzetten voor het creëren van hun eigen werk - hetzij als acteurs, regisseurs of schrijvers voor het podium. De reis van het programma omvat alle drie de gebieden.

Master in Japan - Wereldwijde ontwikkeling

International University of Japan
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 Japan Niigata

Japan-Global Development-programma (JGDP) is een nieuw opgezet tweejarig masterprogramma om studenten de mogelijkheid te bieden om universele ontwikkelings- en groeialogica te leren op het gebied van politiek, economie en management, waarbij de ervaringen van Japan in economische ontwikkeling en bedrijfsgroei als basis worden gebruikt case materialen. Het JGDP is gezamenlijk ontwikkeld door JICA en IUJ in het kader van de JICA-DSP. * * JICA (Japan International Cooperation Agency) Ontwikkelingsstudiesprogramma (JICA-DSP) "JICA-DSP" is een programma dat toekomstige leiders uit partnerlanden naar Japan uitnodigt om complete master- of doctorstitels aan Japanse graduate schools, waar ze leren over de ervaringen van Japan met zijn eigen moderniserings- en ontwikkelingservaring met Japanse ontwikkelingssamenwerking naar andere landen. JICA en universiteiten in Japan hebben gezamenlijk de JICA-DSP gebouwd en aangeboden. Studenten zullen niet alleen studeren op hun respectieve academische gebieden, maar zullen ook veel leren van de moderne ontwikkelingservaring van Japan, die aanzienlijk verschilt van de geschiedenis van groei en ontwikkeling in het Westen. Studenten kunnen de "Japanse ervaring" systematisch bestuderen, inclusief zelfs negatieve, zodat ze deze kennis kunnen gebruiken om bij te dragen aan de ontwikkeling van hun eigen land.

Meester in de informatie technologie en bestuur

Canadian University Dubai
Campus Voltijd 6 weken September 2020 Verenigde Arabische Emiraten Dubai

Meester van de professionele boekhouding (mpa)

Singapore Management University
Campus Voltijd Deeltijd 12 - 24 maanden Augustus 2020 Singapore

SMU MPA is afgestudeerd kwalificatie die accreditatie uit verschillende wereldwijde beroepsorganisaties (ISCA, CPA heeft ontvangen

MPA in public management en beleidsstudies

University of Haifa, International School
Campus Voltijd 1 jaar Oktober 2020 Israël Haifa

Het internationale MPA-programma biedt een specialisatie in bestuurskunde, publiek management en beleidsstudies, die studenten voorbereiden op het regisseren van beleid en het beheren van publieke organisaties in een veranderende en onzekere omgeving waarin de economische, sociale en politieke dynamiek voortdurend van invloed is op de dagelijkse werking van overheden.

Master in Disaster Science

Syiah Kuala University
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 Indonesië Banda Atjeh

Om aan de eisen en diversiteit van het potentieel en de dreiging van rampen in Indonesië te Syiah Kuala University , heeft Syiah Kuala University een mandaat gekregen van de regering om een Syiah Kuala University te organiseren (minister van Onderwijs Decreet nr. 219 / E / O / 2011).

Master in Accounting

Universitas Gadjah Mada
Campus Voltijd 3 semesters Vraag informatie aan Indonesië Yogyakarta

Master in Accounting Program (M.Acc.) Is ontworpen om te anticiperen op en te reageren op de professionele behoeften van zowel individuen als overheidsfunctionarissen in de dynamische zakelijke omgeving van vandaag. Het programma biedt concentratie op Public Accounting, Financial Accounting, Managerial Accounting, Information System Management en Audit.

Master in ontwikkelingsbeheer

Asian Institute of Management
Campus Voltijd 12 maanden Vraag informatie aan Filipijnen Makati

De Master in Development Management (MDM) is een intensief, innovatief en praktijkgericht programma van 12 maanden dat studenten de vaardigheden geeft die vereist zijn om de belangrijkste ontwikkelingsproblemen van vandaag te begrijpen, evidence-based strategische oplossingen te ontwerpen en de implementatie van de programma's te beheren. sociaal welzijn creëren en ondersteunen met bedrijfsefficiëntie en gelijkheid in gedachten.

Master of Chemical Engineering

Texas A&M University at Qatar
Campus September 2020 Qatar Doha

De sleutel tot veel van de processen en procedures hangt af van wat voor soort student je bent. Texas A