MASTERSTUDIES.CO.NL

Top Master Opleidingen in Australië 2019/2020

Masters in Australië

gevonden resultaten Filter

Master of Music (performance)

Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)
Campus Voltijd Deeltijd 2 jaren Januari 2020 Australië Surry Hills +1 more

De Master of Music aan AMPA is ontworpen om afgestudeerde studenten de mogelijkheid te bieden om de muziekindustrie op een hoger elitair niveau te betreden door hun prestatie- en compositievaardigheden verder te ontwikkelen en te specialiseren.

Meester van de gegevens wetenschap

La Trobe University
Campus Voltijd Deeltijd 2 jaren Januari 2020 Australië Melbourne +1 more

De Master of Computer Science van La Trobe is ontworpen om afgestudeerden een concurrentievoordeel te geven door up-to-the-minute theoretische inhoud, praktische ervaringen in de praktijk en netwerkmogelijkheden met industriële leiders.

Master in de aard- en milieuwetenschappen

University of Wollongong
Campus Voltijd Deeltijd 2 jaren Vraag informatie aan Australië Wollongong +1 more

De Master of Earth and Environmental Sciences is voor studenten die hun kennis willen uitbreiden en hun vaardigheden willen diversifiëren binnen een reeks subdisciplines van de aard- en milieuwetenschappen, en in het bijzonder milieuwetenschappen, geologie en fysische geografie. Deze graad zal dienen als een opfrisserprogramma voor afgestudeerden die specifieke combinaties van onderwerpen nader willen onderzoeken; een programma voor professionals die al aspecten van de Aard- en Omgevingswetenschappen beoefenen en die op zoek zijn naar aanvullende analytische vaardigheden, en als een opstap voor afgestudeerden die van plan zijn om door onderzoek naar een hogere graad te gaan na voltooiing van het programma. Met de juiste kwalificaties en laboratoriumvaardigheden, kan je geavanceerde status krijgen voor deze voorbereidende onderwerpen.

Master in Environmental Science

The University of Western Australia
Campus Januari 2020 Australië Crawley

Bestudeer een Master in milieuwetenschappen en maak kennis met de lange geschiedenis van UWA van multidisciplinair onderzoek naar een grote verscheidenheid aan milieusystemen en haar unieke ervaring met het identificeren van economische en planningsgebaseerde oplossingen op lange termijn, gebaseerd op een grondig begrip van milieuprocessen.

Master of Business france-australia dual degree

IPAG Business School
Campus Vraag informatie aan Frankrijk Leuk Australië Sydney Parijs +1 more

Elk van de programma's van de Newcastle master bevat een speciale focus op de regio Azië-Pacific markten en hun belang in de mondiale zakelijke omgeving.

Master in Analytics

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaren Vraag informatie aan Australië Melbourne +1 more

Met datagedreven beslissingen nu een fundamenteel onderdeel van bedrijfsactiviteiten, biedt dit programma u het platform om een bedrijfsklaar probleemoplosser te zijn.

Master in informatietechnologie

Queensland University of Technology
Campus Voltijd 2 jaren Februari 2020 Australië Brisbane

Als je een undergraduate-diploma hebt op een ander gebied dan IT en je bent geïnteresseerd in het ontwikkelen van de specialistische kennis en vaardigheden om te slagen in senior IT-gerelateerde functies, dan zou deze cursus voor jou kunnen zijn.

Master of Music

Australian Institute of Music
Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaren Vraag informatie aan Australië Sydney +1 more

Versterk uw creatieve praktijk met een robuuste onderzoeksstichting. Breng je prestaties naar het volgende niveau.

Master in de financiële wereld

University of South Australia
Campus Voltijd 2 jaren Februari 2020 Australië Adelaide

Deze graad heeft een sterke focus op ervaringsgericht leren. U maakt gebruik van simuleringsprogramma's voor financiële markten in de nieuwe Finance Trading Room en gaat in gesprek met de wereldwijde derivatenhandel. U kunt er ook voor kiezen om uw zakelijke adviesvaardigheden en -ervaring te verbeteren door middel van een professionele zakelijke stage in Australië of in het buitenland.

Master of Engineering (civiel: spoorweginfrastructuur)

Engineering Institute Of Technology
Online Deeltijd 2 jaren Januari 2020 Australië Perth

De Master of Engineering (Civil: Railway Infrastructure) zal je voorzien van de nodige vaardigheden om aan de eisen van de spoorwegtechnische industrie te voldoen. U ontvangt professionele en technische ontwikkeling op hoog niveau voor ingenieurs die werken met spoor en de infrastructuur in de spoorwegcorridor.

Master of Management

University of Wollongong Faculty of Business
Campus Voltijd Deeltijd 1.5 jaren Open Inschrijving Australië North Wollongong Sydney +2 more

De Master of Management biedt u de mogelijkheid om uw carrièremogelijkheden te verbeteren door theoretische en praktische vaardigheden en kennis op sleutelbeheersgebieden verder te ontwikkelen.

Online Master in Data Science

James Cook University Online
Online Deeltijd 24 - 32 maanden Januari 2020 Australië Australië Online

Bent u op zoek om gebruik te maken van deskundige kennis van data science om uw carrière in business of onderzoek voort te stuwen? De Master of Data Science van James Cook University is een innovatieve, volledig online cursus die professionals plaatst die de kracht van data en cijfers voor de camera herkennen in een van 's werelds snelst groeiende sectoren.

Master in het beheer van informatietechnologie

Southern Cross University (Online)
Online Deeltijd 2 jaren April 2020 Australië Australië Online

Een online Master of Information Technology Management biedt u de vaardigheden die nodig zijn om strategische doelstellingen binnen bedrijfseenheden te leiden en te beheren. Het bereidt u voor op hogere managementposities met een beter begrip van de problemen die van invloed zijn op het beheer van IT-teams en -processen, terwijl verbindingen worden gelegd tussen de IT en bredere bedrijfsafdelingen.

Meester in de internationale samenwerking, financiering en ontwikkeling

Unitelma Sapienza
Online Voltijd 1 jaar Open Inschrijving Italië Rome Spanje Spanje Online Mexico Mexico Online Australië Australië Online Verenigde Staten VS Online Canada Canada Online +10 more

De master richt zich op vraagstukken die verband houden met de ontwikkeling en groei, zowel in ontwikkelingslanden en opkomende landen, evenals in de achtergebleven gebieden van de ontwikkelde landen. Het biedt ook enige kennis over de planning praktijken en project management, en is gericht op een brede opleiding in de internationale samenwerking en de economische ontwikkeling te bieden, zodat studenten de kennis en kritisch inzicht die nodig zijn om een ​​belangrijke bijdrage aan het beheer van de openbare en de particuliere sector te maken binnen te verwerven het internationale kader samenwerking.

Dual Degree in Management

PFH Private University of Applied Sciences
Campus Voltijd 19 - 24 maanden Vraag informatie aan Duitsland Göttingen Verenigde Staten New York Verenigd Koninkrijk Londen Frankrijk Bordeaux Australië Gouden Kust +8 more

De dual-degree-opties bij de PFH bieden je de kans om in twee verschillende landen te studeren, twee verschillende inzichten te behalen en twee graden te behalen. Het hebben van diploma's van twee al lang bestaande instellingen en twee landen is een enorme carrière-boost - niet alleen als je wilt werken in Duitsland, Frankrijk, het VK, de VS of Australië, waar onze partneruniversiteiten zijn gevestigd.