Master in Audiovisuele Communicatie

Beste 3 Masters in Audiovisuele Communicatie 2019

Audiovisuele Communicatie

Het nastreven van een master's degree maakt undergraduate studenten om hun studie voort te zetten en een hoger niveau van het onderwijs te bereiken. Na zijn afstuderen met een master's degree, zul je beter voorbereid voor je carrière en in staat om te springen in een vooruitgeschoven positie in uw vakgebied zal zijn.

Wat is een Master in Audiovisuele Communicatie? Het gebied van audiovisuele communicatie impliceert de transmissie en de ontvangst van de informatie, wat betekent dat het een groot gebied van onderzoek met vele toepassingen. Studenten die deze vorm van opleiding in te voeren moeten weten hoe ze willen specialiseren. Het is mogelijk om cursussen te volgen in de communicatietechnologie, omroep, informatie-systemen, web design, informatica, en nog veel meer. Studie is meestal verdeeld tussen de theoretische en praktische toepassingen, met studenten die een combinatie van beide.

Een van de grootste voordelen van het verdienen van een master's degree is de toegenomen gemak bij het vinden van werk.graadhouders Master's zijn veel aantrekkelijker en kunnen een hoger salaris verdienen dan anders mogelijk zou zijn. Daarnaast kunnen meer geavanceerde loopbaan worden nagestreefd en bereikt.

Het collegegeld en vergoedingen in verband met een master's degree in audiovisuele communicatie kan nogal wat verschillen. De school en het programma dat u kiest zal invloed hebben op wat uw kosten zijn. Het land dat je ervoor kiest om te studeren in zal ook invloed hebben op uw kosten.

De carrières kun je na te streven met een graad in audiovisuele communicatie zijn heel gevarieerd. Het is mogelijk om een ​​geluidstechnicus met een filmproductie worden of voer gerelateerde film posities. Vaker echter audiovisuele studenten binnen in de wereld van de omroep en uitgegroeid tot een ingenieur of technicus. Sommige bedrijven verlangen naar een communicatie-expert om hen te helpen met de marketing of social media oplossingen.

Schrijf u in voor een audiovisuele communicatie opleiding te werken aan je carrière.Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

Master in de audiovisuele beheer

Media Business School
Campus Voltijd 9 maanden September 2019 Spanje Madrid Ronda +1 more

Mega plus is een negen maanden, op projectbasis, masteropleiding gericht op jonge professionals die willen fast-track hun loopbaan in de entertainment industrie door middel van gespecialiseerde opleiding in [+]

Mega Plus - European Master in de audiovisuele sector Managemen t Het ondersteunen van een nieuwe generatie om te gedijen en te slagen Juni 2013-maart 2014 mega plus is een negen maanden, op projectbasis, masteropleiding gericht op jonge professionals die willen fast-track hun loopbaan in de entertainment industrie door middel van gespecialiseerde opleiding in audiovisuele beheermaatschappij en de productie van inhoud. mega plus is ontworpen om de volgende generatie van de industrie ondernemers en leidinggevenden voor te bereiden op de sector met de vaardigheden in te voeren en weten hoe nodig om te werken in een digitale, publiek gedreven industrie, het toevoegen van waarde aan de projecten en de bedrijven waar zij werken. Met een 90% arbeidsbemiddeling tarief Mega is uitgegroeid tot een gerenommeerd verwijzing zowel voor jonge professionals die willen voeren en te groeien in de entertainment sector, en voor de Europese audiovisuele bedrijven op zoek naar nieuwe zakelijke talent. cursusinhoud Project Development (creatieve ontwikkeling, transmedia storytelling, samenwerkingsproces en het identificeren van de doelgroep); Project Strategieën en Business Planning; Project Financing; Project Analyse, Verpakkingen en positionering; Fysieke Productie (Film & TV); Distribution (cross-platform); marketing (traditioneel en digitaal); Internationale markten, Sales & Acquisitions; Legal & Business Affairs; Company Management en Business Administration; Het ontwikkelen van Crossmedia financiering, productie en distributie strategieën; de Nieuw Televisie Industry; Presentatie en communicatieve vaardigheden; en leiderschap en managementvaardigheden.... [-]


Meester in vergadering

ESCAC - Escuela superior de Cinema y Audivisuales de catalunya
Campus 11 semesters September 2019 Spanje Barcelona

In de master's vorm je zowel in het analytisch-reflectieve aspect van het audiovisuele materiaal als in het gebruik van tools en assemblagesoftware. [+]

Over de meester

De cinematografische montage is enorm geëvolueerd parallel aan de cinematografische taal zelf. Dankzij technische vooruitgang is dit niet langer het onzichtbare element van de klassieke cinema dat als een van de meest expressieve instrumenten wordt beschouwd.

De techniek van montage getransformeerde primitieve cinema die de uitwerking toeliet van meer complexe vertellingen, die stemmen en tijden afwisselden, waardoor de zogenaamde klassieke cinema ontstond. Het opende ook de deur naar de ontknoping van beelden, zoals de voorhoede ontdekte. En daarmee hielp hij met het legitimeren van cinema als een kunst.

Deze cursus biedt jarenlange training aan de nieuwe editors en redacteuren, technici en makers van de audiovisuele media en de cinema van het heden en de toekomst.... [-]


Master in de audio en visuele media kunst

RISEBA
Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Letland Riga

Geesteswetenschappen Master Studies in Audiovisuele Media Arts is een van de meest innovatieve en rigoureuze multidisciplinaire opleiding in Letland. Het is geworteld in de beste tradities van Auteur Cinema en uitgebreid over verschillende specialiteiten: filmmaking, het leiden van de fotografie, animatie, video en CG geproduceerd grafiek, interactieve 2D- en 3D-productie, en de ontwikkeling van games ... [+]

Geesteswetenschappen Master Studies in Audiovisuele Media Arts is een van de meest innovatieve en rigoureuze multidisciplinaire opleiding in Letland. Het is geworteld in de beste tradities van Auteur Cinema en uitgebreid over verschillende specialiteiten: filmmaking, het leiden van de fotografie, animatie, video en CG geproduceerd grafiek, interactieve 2D- en 3D-productie, en de ontwikkeling van games.

Terwijl uitgebreide in zijn structuur voor de toekomst executives in film- en televisiestudio's, reclamebureaus, animatiestudio's, creatieve afdelingen van sociale netwerken, en SFX en post-productie huizen te trainen, het programma biedt haar studenten om zich te specialiseren in een vakgebied via onafhankelijke studies fiets. De minor wordt verklaard door een student onder auspiciën van een gewaardeerd lid van de faculteit en in het algemeen, op het gebied van film regisseren, kunst regisseren, animatie en post-productie toezicht.... [-]