MASTERSTUDIES

Deeltijd Master Programma's in Atmosferische Wetenschappen 2021 in Azië

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

Een student atmosferische wetenschappen leert over de verschillende processen gerelateerd aan de atmosfeer van de aarde, de systemen die hierop van invloed zijn en de effecten van de atmosfeer op andere systemen. Studiegebieden zijn klimatologie, aeronomie en meteorologie.

Als de grootste en meest bevolkte continent van de wereld, Azië bestaat uit een grote verscheidenheid aan etnische groepen, culturen, omgevingen, economie, historische banden, en overheidssystemen.

Master Porgramma Deeltijd in Atmosferische Wetenschappen in Azië

2 Resultaten in Atmosferische Wetenschappen, Azië Filter

MPhil in Atmospheric Environmental Science

The Hong Kong University of Science and Technology
Master
sep 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

Het Master of Philosophy (MPhil) -programma is bedoeld om studenten op te leiden om onafhankelijk onderzoek te doen in Atmospheric Environmental Science. Van een kandidaat voo ...

Lees meer

MPhil in Earth, Ocean and Atmospheric Sciences

The Hong Kong University of Science and Technology
Master
sep 2021
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

Earth, Ocean and Atmospheric Sciences (EOAS) biedt fundamentele kennis die onze wetenschappelijke realisatie en begrip van het aardsysteem en veranderende trends opbouwt. EOAS ...

Lees meer