Afstandsonderwijs Master in Astronomie

Top Afstandsonderwijs Master's Opleidingen in Astronomie 2018

Astronomie

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Men moet al een bachelordiploma te solliciteren naar een meester 's programma. De meeste meester 's degree programma zou vereisen studenten om een ​​meester voltooien' s scriptie of onderzoek papier.

Een graad in de sterrenkunde is een veelbelovende een als u op zoek zijn naar carrièremogelijkheden in de natuurkunde en aanverwante gebieden. Het vereist calculus en wiskunde om mee te gaan met het en wordt aangeboden door topuniversiteiten van de wereld.

Omgaan met openbare universiteiten is verre van een optimale optie. Particuliere scholen bieden veel betere steun in uw afstandsonderwijs ervaring. Verschillende online universiteit trekt docenten en studenten op grote afstand van over de hele wereld. Dit vergroot de diversiteit in een afstandsonderwijs klas en produceert uitdagende gesprek onder die van enorm uiteenlopende gemeenschappen, gewesten, en verre culturen.

Afstandsonderwijs Masters Programma in Astronomie

Lees meer

Graad In De Astronomie En Astrofysica Meester

VIU Valencian International University
Online Deeltijd 1 jaar October 2018 Spanje Valencia

Het belangrijkste doel van deze Master is om studenten op te leiden, zodat ze hun eigen onderzoek op elk gebied van Astronomy and Astrophysics kan uitvoeren. Het biedt ook de kennis over actuele onderwerpen van de hedendaagse sterrenkunde, zowel met betrekking tot de bestanddelen van het universum, als de nieuwste observationele technieken die worden gebruikt in de verkenning van de ruimte. [+]

Master in Astronomy and Astrophysics

Het belangrijkste doel van deze Master is om studenten op te leiden, zodat ze hun eigen onderzoek op elk gebied van Astronomy and Astrophysics kan uitvoeren.

Het biedt ook de kennis over actuele onderwerpen van de hedendaagse sterrenkunde, zowel met betrekking tot de bestanddelen van het universum, als de nieuwste observationele technieken die worden gebruikt in de verkenning van de ruimte.

Bedek daarom theoretische en technische verband met de meest geavanceerde technologieën in astronomische observatie, het gebruik van detectoren en de analyse van gegevens verkregen aspecten.

Carrièremogelijkheden Onderzoeker: volledige, rigoureuze en de huidige opleiding in Astronomy and Astrophysics. Analyse en verwerking van tijdreeksen afbeeldingen en spectra. Terrestrial, ruimte en virtuele observatoria. Observationele methoden in verschillende energie-reeksen Professor, popularisator: wetenschap technieken. Wetenschapsjournalistiek. Gebruik van nieuwe technologieën TFM ... [-]