Afstandsonderwijs Master's in Astrofysica

Top Afstandsonderwijs Masters Programma's in Astrofysica 2018

Astrofysica

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Onderwijs op afstand of afstandsonderwijs is een manier van het leveren van onderwijs en instructie, vaak op individuele basis, aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus.

Afstandsonderwijs Master's Programma in Astrofysica

Lees meer

Master's Degree In Astronomy And Astrophysics

VIU Valencian International University
Online Deeltijd 1 jaar October 2018 Spanje Valencia

Astronomie ontstond vóór de fascinatie die de mens altijd heeft gevoeld voor de sterrenhemel. Als een huidige wetenschap reageert het onmiddellijk op de technologische vooruitgang die de spectaculaire ontdekkingen bepaalt in de kennis van de kosmos waar we getuige van zijn. [+]

Astronomie ontstond vóór de fascinatie die de mens altijd heeft gevoeld voor de sterrenhemel. Als een huidige wetenschap reageert het onmiddellijk op de technologische vooruitgang die de spectaculaire ontdekkingen bepaalt in de kennis van de kosmos waar we getuige van zijn.

Definitie van de Master in Astronomy and Astrophysics

Het doel van de Master's Degree in Astronomy and Astrophysics is om studenten te voorzien van grondige kennis van actuele kwesties van de hedendaagse astronomie, zowel in termen van de bestanddelen van het universum als de meest actuele observatietechnieken die worden gebruikt in de verkenning van de kosmos. Het behandelt theoretische en technische aspecten met betrekking tot de meest geavanceerde technologieën, het gebruik van detectoren en de analyse van de verkregen gegevens.... [-]