Afstandsonderwijs Master's in Astrofysica

Top Afstandsonderwijs Masters Programma's in Astrofysica 2018

Astrofysica

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Onderwijs op afstand of afstandsonderwijs is een manier van het leveren van onderwijs en instructie, vaak op individuele basis, aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus.

Afstandsonderwijs Master's Programma in Astrofysica

Lees meer

Graad In De Astronomie En Astrofysica Meester

VIU Valencian International University
Online Deeltijd 1 jaar October 2018 Spanje Valencia

Het belangrijkste doel van deze Master is om studenten op te leiden, zodat ze hun eigen onderzoek op elk gebied van Astronomy and Astrophysics kan uitvoeren. Het biedt ook de kennis over actuele onderwerpen van de hedendaagse sterrenkunde, zowel met betrekking tot de bestanddelen van het universum, als de nieuwste observationele technieken die worden gebruikt in de verkenning van de ruimte. [+]

Master in Astronomy and Astrophysics

Het belangrijkste doel van deze Master is om studenten op te leiden, zodat ze hun eigen onderzoek op elk gebied van Astronomy and Astrophysics kan uitvoeren.

Het biedt ook de kennis over actuele onderwerpen van de hedendaagse sterrenkunde, zowel met betrekking tot de bestanddelen van het universum, als de nieuwste observationele technieken die worden gebruikt in de verkenning van de ruimte.

Bedek daarom theoretische en technische verband met de meest geavanceerde technologieën in astronomische observatie, het gebruik van detectoren en de analyse van gegevens verkregen aspecten.

Carrièremogelijkheden Onderzoeker: volledige, rigoureuze en de huidige opleiding in Astronomy and Astrophysics. Analyse en verwerking van tijdreeksen afbeeldingen en spectra. Terrestrial, ruimte en virtuele observatoria. Observationele methoden in verschillende energie-reeksen Professor, popularisator: wetenschap technieken. Wetenschapsjournalistiek. Gebruik van nieuwe technologieën TFM ... [-]