Masters in Armoede Studies

Top Masters Programma's in Armoede Studies 2018/2019

Het behalen van een masterdiploma kan de deur openen naar hogere loopbanen met hogere verantwoordelijkheden. Hoewel de vereiste een bachelordiploma is, duurt de masteropleiding zelf maar één tot twee jaar.

Wat is een Master in Poverty Studies? Studenten die ervoor kiezen om dit diploma te behalen, kunnen hun energie concentreren op cursussen die betrekking hebben op politiek, sociale verandering, economie van ontwikkeling en vele anderen. Voor studenten die misschien mondiale ontwikkeling willen analyseren en hoe armoede gebonden is, kan deze graad passend zijn. De cursussen zijn vaak ontworpen om studenten te helpen de uitdagingen te begrijpen die de ontwikkelingslanden te bieden hebben en hoe ze deze uitdagingen aankunnen.

Studenten die een mastergraad in armoedestudies willen behalen, kunnen de kans krijgen om een ​​nieuw sociaal bewustzijn te ontwikkelen en een goed begrip van hoe ze goed samen kunnen werken met anderen in groepsverband, die beiden hen kunnen helpen in hun professionele en persoonlijke leven. Bovendien kunnen ze de vaardigheden krijgen om kritisch te denken over de economische problemen van de wereld via een globale lens.

De kosten van een masterdiploma hangen meestal af van waar je bent en van welke instelling je van plan bent om deel te nemen. Lengte van studietijd ook factoren in de prijsstelling.

Een graad in armoedestudies kan studenten voorbereiden op een verscheidenheid aan carrièremogelijkheden op het gebied van economie en sociale rechtvaardigheid. Met een opleiding op mastersniveau kunnen ze een loopbaan als armonderzoeker beginnen. Onderzoekers willen beleid ontwikkelen dat armoede kan verlichten door inzicht te krijgen in factoren die de armen treffen. Daarnaast kunnen graadhouders posities zoeken als internationale maatschappelijk werkers, om minderbedeelden wereldwijd te helpen en om met stichtingen te werken om armoede te verminderen en om gemeenschapsproblemen aan te pakken. Op macroniveau kunnen velen werken als een communityontwikkelaar aantrekkelijk vinden. Ze kunnen betrokken zijn bij gemeenschapsorganisatie en sociale planning.

Programma's die de nadruk leggen op armoedestudies zijn te vinden in veel verschillende universiteiten. Als je niet dichtbij genoeg woont, zijn online lessen misschien iets voor jou. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

 

Lees meer

Meester van wereldwijde menselijke ontwikkeling (mghd)

Georgetown University - SFS - School of Foreign Service
Campus Voltijd 2 jaar January 2019 Verenigde Staten Washington D.C.

Master in Globale Menselijke Ontwikkeling (MGHD) bereidt studenten door middel van coursework, co-curriculaire activiteit en een zomerveldopdracht-om de uitdagingen van de ontwikkeling te begrijpen en hen te voorzien van de tools en ervaring om die uitdagingen aan te pakken als succesvolle professionals. [+]

De Master in de mondiale menselijke ontwikkeling Is een innovatief, academisch streng vaardigheidsbasig afgestudeerd programma dat is ontworpen om de volgende generatie ontwikkelingspersoneel voor te bereiden om te werken met overheidsinstanties, particuliere bedrijven en non-profitorganisaties die betrokken zijn in de sector. Door middel van cursussen, extra curriculaire activiteit en een praktische vakervaring ervaren de studenten de uitdagingen van de ontwikkeling en ontwikkelen ze de kennis, vaardigheden en ervaringen die nodig zijn om leiders op hun vakgebied te worden en een verschil maken in onze wereldwijde gemeenschap.

Over het programma

Een miljard mensen leven vandaag nog in extreme armoede. Het verminderen van wereldarmoede en het bevorderen van groei en ontwikkeling in arme landen behoren tot de grootste uitdagingen en kansen van de 21e eeuw. Om deze verandering te brengen is nog nooit dringend of meer prominent geweest in de publieke discussie over internationale betrekkingen of in de prioriteiten van afgestudeerde studenten die hun toekomstige carrière overwegen.... [-]