MASTERSTUDIES.CO.NL

Beste Master's Opleidingen in Armenië 2019/2020

Armenië hecht grote waarde aan het hoger onderwijs en dit is duidelijk zichtbaar in de uitstekende academische programma's beschikbaar voor hen die zoeken en Masters degree in Armenië. In de afgelopen jaren heeft het onderwijs in Armenië belangrijke ontwikkeling doorgemaakt, waardoor het diploma behaald vergelijkbaar met die in andere Europese universiteiten te zijn. Armenië heeft een groeiende bevolking van internationale studenten, het verrijken van de educatieve ervaring door te leren van verschillen en alternatieve perspectieven. Bovendien, de betaalbare kosten van levensonderhoud, een rijk cultureel erfgoed, deskundige docenten en internationaal georiënteerde programma's maken een Master in Armenië een eerste keuze voor veel studenten.

Ontwikkelingen in Armenië hoger onderwijs heeft geleid tot een top-notch Master programma's in een verscheidenheid van onderwerpen, zoals engineering, energie, fysica, zaken, economie en wiskunde, een paar te noemen.Voor studenten die een Master in Armenië, zijn er een scala aan mogelijkheden om de behoeften van de meeste elke leerling, waaronder full-time, part-time en online studies voldoen.

Als een Master in Armenië klinkt interessant voor u, neem dan een kijkje via onderstaande programma's en vind de degene die het beste bij u past!

gevonden resultaten Filter

Master in de ingenieurswetenschappen in industriële engineering en systeembeheer

American University of Armenia
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 Armenië Yerevan

Het IESM programma van twee jaar (aka Operations en Systems Management) is ontworpen om een ​​brede opleiding op het gebied van operations management, service en productie systemen, informatietechnologie en communicatie.

Master in de politieke wetenschappen en internationale zaken

American University of Armenia
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 Armenië Yerevan

Het PSIA programma aan de Amerikaanse Universiteit van Armenië voorziet studenten met geavanceerde analytisch denken, het kritisch denken en probleemoplossende vaardigheden door middel van de studie van de politieke wetenschappen en internationale zaken.