Master's Programma in Architectuurstudies in Genève Zwitserland

Top Masters Opleidingen in Architectuurstudies in Genève Zwitserland

Architectuurstudies

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Men moet al een bachelordiploma te solliciteren naar een meester 's programma. De meeste meester 's degree programma zou vereisen studenten om een ​​meester voltooien' s scriptie of onderzoek papier.

Architectuur is het vak waarmee gebouwen worden ontworpen en vervolgens gebouwd. Dit gaat met behulp van technologie, materialen en de omgeving om te voldoen aan de wettelijke vereisten en de eisen van degene die de bouw heeft aanbesteed.

Zwitserland, officieel de Zwitserse Confederatie, is een federale parlementaire republiek bestaande uit 26 kantons, met Bern als de zetel van de federale overheid. Onafhankelijkheid en neutraliteit Zwitserland 's al lang vereerd door de grote Europese mogendheden. Zwitserland is een vreedzame, welvarende en stabiele moderne markteconomie met een lage werkloosheid.

Genève staat bekend voor diplomatie. Dat is waarschijnlijk de reden waarom hun universiteit is gespecialiseerd in humanistische wetenschappen, met de toevoeging van de geneeskunde. Particuliere universiteit, instituten en particuliere scholen zijn ook gespecialiseerd in wetten, politicologie, internationale betrekkingen, geschiedenis etc.

Top Master's in Architectuurstudies in Genève in Zwitserland

Lees meer

Master In De Stedelijke En Regionale Ontwikkeling

University of Geneva
Campus Voltijd 4 semesters February 2018 Zwitserland Genève

De Master in stedelijke en regionale ontwikkeling biedt diepgaande opleiding op het gebied van de stad en het land grondgebruik ordening, stedenbouw en ruimtelijke ordening, in het Noorden als in het Zuiden. Het programma legt een sterke nadruk op praktische ervaring (via projectmatige workshops of stages, bijvoorbeeld), zodat leerlingen de nodige knowhow om de territoriale diagnoses te maken en om de processen en belanghebbenden die betrokken zijn bij stedelijke ontwerpen en implementeren van stedenbouwkundige projecten en coördineren van de ontwikkeling van en regionale ontwikkeling. Studenten ook een grondige kennis van de technische, juridische en praktische instrumenten die worden gebruikt door professionals op een dagelijkse basis te verwerven. [+]

Master in stedelijke en regionale ontwikkeling

De Master in stedelijke en regionale ontwikkeling biedt diepgaande opleiding op het gebied van de stad en het land grondgebruik ordening, stedenbouw en ruimtelijke ordening, in het Noorden als in het Zuiden. Het programma legt een sterke nadruk op praktische ervaring (via projectmatige workshops of stages, bijvoorbeeld), zodat leerlingen de nodige knowhow om de territoriale diagnoses te maken en om de processen en belanghebbenden die betrokken zijn bij stedelijke ontwerpen en implementeren van stedenbouwkundige projecten en coördineren van de ontwikkeling van en regionale ontwikkeling. Studenten ook een grondige kennis van de technische, juridische en praktische instrumenten die worden gebruikt door professionals op een dagelijkse basis te verwerven.... [-]