Master's in Architectuurstudies in de Verenigde Karlskrona Zweden

Top Master Opleidingen in Architectuurstudies in de Verenigde Karlskrona Zweden

Architectuurstudies

Een masters wordt verdiend na studenten voltooien een undergraduate degree programma. Om een ​​masters te krijgen, moet u meestal 12-18 college cursussen die vaak om het invullen van uitgebreide tests en / of een scriptie te voltooien.

Om ervoor te zorgen dat de structuur en het gedrag van een nieuwe structuur voldoet aan technische en esthetische specificaties, is de inbreng nodig van mensen die bekwaam zijn in de architectuur. Dit houdt in het maken van tekeningen, verrichten van metingen en af en toe het bemiddelen van compromissen.

Zweden, officieel het Koninkrijk Zweden, is een Scandinavisch land in Noord-Europa. Zweden grenst aan Noorwegen en Finland, en is verbonden met Denemarken door een brug-tunnel over de Øresund. Zweden is een ontwikkelde postindustriële samenleving met een geavanceerde verzorgingsstaat. De levensstandaard en levensverwachting behoren tot de hoogste in de wereld.

Karlskrona stad is de thuisbasis marinebasis van Zweden. Het is gelegen in de provincie Blekinge. Karlskrona heeft meer dan 30.000 inwoners. Het is de thuisbasis van het Blekinge Institute of Technology.

Beste Master Porgramma in Architectuurstudies in de Verenigde Karlskrona in Zweden

Lees meer

Masteropleiding Ruimtelijke Planning (60 studiepunten)

Blekinge Institute of Technology
Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Zweden Karlskrona

Als u geïnteresseerd bent in maatschappelijke kwesties en de gebouwde omgeving en uw bachelorstudies wilt bevorderen door u te specialiseren in planning, dan is dit het juiste programma voor u! [+]

Als u geïnteresseerd bent in maatschappelijke kwesties en de gebouwde omgeving en uw bachelorstudies wilt bevorderen door u te specialiseren in planning, dan is dit het juiste programma voor u!

Je maakt kennis met de algemene context van ruimtelijke planning, het culturele erfgoed en de verschillende vormen van bestuur in de samenleving. Je wordt getraind om te werken in een multidisciplinair planningsproject en jezelf thematisch onderdompelend in de verschillende uitdagingen van de planning, waaronder duurzaamheid, gelijkheid, justitie en het milieu. Bovendien past u uw nieuwe kennis toe door de resultaten van planning in verschillende geografische contexten te bekijken om een ​​diepgaand begrip te ontwikkelen van de sociale, ruimtelijke en milieueffecten van beleidslijnen en plannen. Het programma wordt afgesloten met een onafhankelijk project. De vooruitzichten op een baan voor afgestudeerden van het programma zijn zeer goed.... [-]