Master Opleiding in Architectuurstudies in Hongarije

Vind Master's Opleidingen in Architectuurstudies in Hongarije

Architectuurstudies

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

Architectuur of bouwkunde is het proces van het ontwerpen en plannen van een ruimte of gebouwen op basis van een reeks van esthetische, sociale en ecologische richtlijnen. Hierdoor wordt architectuur vaak verdeeld in categorieën, afhankelijk van het overkoepelende stijl.

Hongarije is een land in Centraal-Europa. Het is gelegen in het Karpaten bekken en wordt begrensd door Slowakije in het noorden, Oekraïne en Roemenië in het oosten, Servië en Kroatië in het zuiden, Slovenië naar het zuidwesten en Oostenrijk in het westen.

Master's Programma in Architectuurstudies in Hongarije

Lees meer

Meester In De Architectuur

University of Pecs
Campus Voltijd 10 semesters September 2018 Hongarije Pécs

Aanvraagprocedure: Middelbare school afstuderen diploma (Wiskunde en Natuurkunde of Basis van Architecture) en tekenen in aanmerking te komen testen. Een toelating vorm is nodig met CV, brief van [+]

meester in de architectuur

Voertaal: Engels

Aanvraagprocedure: Middelbare school afstuderen diploma (Wiskunde en Natuurkunde of Basis van Architecture) en tekenen in aanmerking te komen testen. Een toelating vorm is nodig met CV, motivatiebrief en verklaring of transcript bevestigt voldoende kennis van het Engels.

Al meer dan 30 jaar Pollack Mihály Faculteit Ingenieurswetenschappen en Informatietechnologie en haar rechtsvoorganger (Pollack Mihály Technical College) heeft een traditie en specialiteit in de architectuur training gehad. Deze geschiedenis zorgt voor een goed beheer van de uitstaande talenten met speciale aandacht voor het aantal studenten (30 studenten) en legt grote nadruk op de theoretische basis en de opleiding van het ontwerp op een hoge standaard in de artistieke en technische gebieden. Ons primaire doel is om een ​​evenwicht van onderwerp te vinden, te maken met de ontwikkeling van creatieve vaardigheden binnen het gebied van de kunst en engineering. Tijdens de eerste vijf tot zes semesters studenten zijn voorzien van de basis zowel menselijke artistieke en echte techniek velden in, en gedurende de resterende semesters ze speciale kennis nauw verbonden met hun kwalificaties kan verwerven - in deze fase creatieve werk en zijn uiteindelijke resultaat, de voltooide werk is dominant. Het uiteindelijke complex ontwerp project en het diploma ontwerp-project zijn een samenvatting, een concentratie van hun studies en de uiteindelijke beoordeling van de verworven kennis.... [-]