Master in Architectuur in Ierland

Kijk Master's Opleidingen in Architectuur in Ierland

Architectuur

Om met succes een Masters diploma te krijgen, moet u een aantal studiepunten te verkrijgen door het passeren van de afzonderlijke modules. Meest onderwezen Masters hebben een aantal core modules die je moet nemen en om de kwalificatie te verkrijgen. De beoordeling van het onderzoek Masters is bijna altijd volledig door een enkel proefschrift module of project.

Architectuurstudies bereidt studenten voor om huizen en gebouwen te ontwerpen voor particuliere klanten en bedrijven. Studenten kunnen leren hoe u een aantal computerprogramma's kunt gebruiken om een ​​functionele ruimte te ontwerpen. Zij kunnen ook leren hoe ze professioneel samenwerken met klanten en teams.

Ierland is een eiland aan de noord-westen van het vasteland van Europa. Het is het derde grootste eiland van Europa en de twintigste-grootste eiland op aarde. In het oosten is het grotere eiland Groot-Brittannië, waar het wordt gescheiden door de Ierse Zee.

Master Porgramma in Architectuur in Ierland

Lees meer

Master of Architectural Science - Sustainable Building Design & Performance

UCD College of Engineering and Architecture
Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Ierland Dublin

[+]

Studenten die afstuderen en postdoctorale programma's aangevuld met de UCD School of Architecture, Ruimtelijke Ordening en Milieubeleid en de UCD Energy Research Group zijn gegaan om te werken in de wereldberoemde adviesbureaus, praktijken, onderzoeksbureaus en universiteiten.

De ervaring van de onderneming werd nog groter dankzij de toegewijde leraren die ik heb gehad en de vele vrienden van over de hele wereld die ik maakte. Een ander voordeel is dat ik de kans om de prachtige natuurlijke wonderen van Ierland te verkennen en te voldoen aan heerlijke lokale mensen hadden.

UCD gastheren uitstekende middelen op papier gebaseerde en elektronische bibliotheek op het gebied van architectuur en duurzaam ontwerp. ... [-]


Master of Architecture

UCD College of Engineering and Architecture
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Ierland Dublin

[+]

Aanvragers die de BSc (Architectural Science) moet wel worden verwezen naar de mars Pathway programma Huldeblijk

Professor Henri Ciriani was gastdocent aan UCD tijdens mijn ambtstermijn en hij speelde een belangrijke rol in het stimuleren van mij om te verhuizen naar Parijs na afronding van mijn studie. Daarnaast Paul Moore, een 5e jaar studio meester in UCD, geholpen veilig mijn eerste baan bij Marcel Breuer's kantoor in Parijs. Ik ben directeur van Louis Vuitton Architecture al 16 jaar. UCD was de springplank en opende de deuren voor het eerst in mijn carrière. *

[-]