Masters in Architectuur in Pecs Hongarije

Beste Master Opleidingen in Architectuur in Pecs Hongarije

Architectuur

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

Architectuurstudies richten zich op de geschiedenis van bouw en huisontwerp in het kader van kunstbewegingen. Studenten kunnen leren over bekende architecten, evenals verschillende architectonische stijlen doorheen de geschiedenis van Amerika en Europa.

Een zee grenzende land gevonden in de regio Centraal-Europa met Hongaarse als hun officiële taal. Het land van de wiskunde en wetenschap aanpak zijn uitstekend. Het huizen 's werelds eerste technologie instituut. Het is hier dat de eerste stoommachine in Europa opnieuw werd gebouwd in 1722.

Beste Master Opleiding in Architectuur in Pecs in Hongarije

Lees meer

Meester In De Architectuur

University of Pecs
Campus Voltijd 10 semesters September 2018 Hongarije Pecs

Aanvraagprocedure: Middelbare school afstuderen diploma (Wiskunde en Natuurkunde of Basis van Architecture) en tekenen in aanmerking te komen testen. Een toelating vorm is nodig met CV, brief van [+]

meester in de architectuur

Voertaal: Engels

Aanvraagprocedure: Middelbare school afstuderen diploma (Wiskunde en Natuurkunde of Basis van Architecture) en tekenen in aanmerking te komen testen. Een toelating vorm is nodig met CV, motivatiebrief en verklaring of transcript bevestigt voldoende kennis van het Engels.

Al meer dan 30 jaar Pollack Mihály Faculteit Ingenieurswetenschappen en Informatietechnologie en haar rechtsvoorganger (Pollack Mihály Technical College) heeft een traditie en specialiteit in de architectuur training gehad. Deze geschiedenis zorgt voor een goed beheer van de uitstaande talenten met speciale aandacht voor het aantal studenten (30 studenten) en legt grote nadruk op de theoretische basis en de opleiding van het ontwerp op een hoge standaard in de artistieke en technische gebieden. Ons primaire doel is om een ​​evenwicht van onderwerp te vinden, te maken met de ontwikkeling van creatieve vaardigheden binnen het gebied van de kunst en engineering. Tijdens de eerste vijf tot zes semesters studenten zijn voorzien van de basis zowel menselijke artistieke en echte techniek velden in, en gedurende de resterende semesters ze speciale kennis nauw verbonden met hun kwalificaties kan verwerven - in deze fase creatieve werk en zijn uiteindelijke resultaat, de voltooide werk is dominant. Het uiteindelijke complex ontwerp project en het diploma ontwerp-project zijn een samenvatting, een concentratie van hun studies en de uiteindelijke beoordeling van de verworven kennis.... [-]