Master in Architectuur in Hongarije

Zoek Master's Programma's in Architectuur in Hongarije

Architectuur

Een masters wordt verdiend na studenten voltooien een undergraduate degree programma. Om een ​​masters te krijgen, moet u meestal 12-18 college cursussen die vaak om het invullen van uitgebreide tests en / of een scriptie te voltooien.

Studenten die geïnteresseerd zijn in de toegepaste wiskunde, kunnen kiezen voor architectuurstudies. Veel lessen leren individuen om kosteneffectieve, visueel opvallende en structureel haalbare woningen en gebouwen te ontwerpen door technologische principes en probleemoplossende technieken te benadrukken.

Een zee grenzende land gevonden in de regio Centraal-Europa met Hongaarse als hun officiële taal. Het land van de wiskunde en wetenschap aanpak zijn uitstekend. Het huizen 's werelds eerste technologie instituut. Het is hier dat de eerste stoommachine in Europa opnieuw werd gebouwd in 1722.

Master's in Architectuur in Hongarije

Lees meer

Meester In De Architectuur

University of Pecs
Campus Voltijd 10 semesters September 2018 Hongarije Pécs

Aanvraagprocedure: Middelbare school afstuderen diploma (Wiskunde en Natuurkunde of Basis van Architecture) en tekenen in aanmerking te komen testen. Een toelating vorm is nodig met CV, brief van [+]

meester in de architectuur

Voertaal: Engels

Aanvraagprocedure: Middelbare school afstuderen diploma (Wiskunde en Natuurkunde of Basis van Architecture) en tekenen in aanmerking te komen testen. Een toelating vorm is nodig met CV, motivatiebrief en verklaring of transcript bevestigt voldoende kennis van het Engels.

Al meer dan 30 jaar Pollack Mihály Faculteit Ingenieurswetenschappen en Informatietechnologie en haar rechtsvoorganger (Pollack Mihály Technical College) heeft een traditie en specialiteit in de architectuur training gehad. Deze geschiedenis zorgt voor een goed beheer van de uitstaande talenten met speciale aandacht voor het aantal studenten (30 studenten) en legt grote nadruk op de theoretische basis en de opleiding van het ontwerp op een hoge standaard in de artistieke en technische gebieden. Ons primaire doel is om een ​​evenwicht van onderwerp te vinden, te maken met de ontwikkeling van creatieve vaardigheden binnen het gebied van de kunst en engineering. Tijdens de eerste vijf tot zes semesters studenten zijn voorzien van de basis zowel menselijke artistieke en echte techniek velden in, en gedurende de resterende semesters ze speciale kennis nauw verbonden met hun kwalificaties kan verwerven - in deze fase creatieve werk en zijn uiteindelijke resultaat, de voltooide werk is dominant. Het uiteindelijke complex ontwerp project en het diploma ontwerp-project zijn een samenvatting, een concentratie van hun studies en de uiteindelijke beoordeling van de verworven kennis.... [-]