Masters in Architectuur in de Verenigde Machynlleth Verenigd Koninkrijk

Top Master's Programma's in Architectuur in de Verenigde Machynlleth Verenigd Koninkrijk

Architectuur

De voordelen van een Masters verder reiken dan het verbeteren van uw winstpotentieel. Zij kunnen u voorzien van persoonlijke en professionele vaardigheden om je ontwikkeling te versnellen. Ze zijn ook een gelegenheid om jezelf te onderscheiden van uw collega's, van wie velen zal hebben vergelijkbaar A-niveau en undergraduate kwalificaties.

Studenten die geïnteresseerd zijn in de toegepaste wiskunde, kunnen kiezen voor architectuurstudies. Veel lessen leren individuen om kosteneffectieve, visueel opvallende en structureel haalbare woningen en gebouwen te ontwerpen door technologische principes en probleemoplossende technieken te benadrukken.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Top Master in Architectuur in de Verenigde Machynlleth in UK

Lees meer

Meesters Van Duurzame Architectuur

Centre for Alternative Technology
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Machynlleth

Een diploma van de Universiteit van East London, gevestigd aan de Graduate School van Milieu bij het Centrum voor Alternatieve [+]

A Masters of Architecture van de University of East London, gebaseerd op de Graduate School of the Environment van het Centre for Alternative Technology

Deze cursus wordt geleverd op CAT's Graduate School van Milieu op basis van de bekroonde Wales Instituut voor Duurzame Onderwijs (WISE). Omringd door bergen en bossen, deze plaats bevordert een unieke leeromgeving.

CAT's 40 jaar duurzame ervaring onderwijs heeft geleid tot de ontwikkeling van cursussen, die niet alleen milieuproblemen aan te pakken, maar zijn gericht op duurzaamheid in de kern van elk aspect van het leren.

Doelstellingen

De M.Arch is bedoeld voor de architectuurstudent die begrijpt dat de wereld zich in een overgangsfase bevindt en dat het ontwerp van gebouwen een belangrijke rol speelt bij de impact op het milieu. Daarom is er een groot potentieel binnen de beroepsgroep voor veranderingen in het milieu en dit is cruciaal voor het hele debat duurzaamheid.... [-]