Masters in Architectuur in de Verenigde Powys Verenigd Koninkrijk

Top Masters Opleidingen in Architectuur in de Verenigde Powys Verenigd Koninkrijk

Architectuur

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces.

Architectuurstudies richten zich op de geschiedenis van bouw en huisontwerp in het kader van kunstbewegingen. Studenten kunnen leren over bekende architecten, evenals verschillende architectonische stijlen doorheen de geschiedenis van Amerika en Europa.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Top Masters Programma in Architectuur in de Verenigde Powys in UK

Lees meer

Meesters Van Duurzame Architectuur

Centre for Alternative Technology
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Machynlleth

Een diploma van de Universiteit van East London, gevestigd aan de Graduate School van Milieu bij het Centrum voor Alternatieve [+]

A Masters of Architecture van de University of East London, gebaseerd op de Graduate School of the Environment van het Centre for Alternative Technology

Deze cursus wordt geleverd op CAT's Graduate School van Milieu op basis van de bekroonde Wales Instituut voor Duurzame Onderwijs (WISE). Omringd door bergen en bossen, deze plaats bevordert een unieke leeromgeving.

CAT's 40 jaar duurzame ervaring onderwijs heeft geleid tot de ontwikkeling van cursussen, die niet alleen milieuproblemen aan te pakken, maar zijn gericht op duurzaamheid in de kern van elk aspect van het leren.

Doelstellingen

De M.Arch is bedoeld voor de architectuurstudent die begrijpt dat de wereld zich in een overgangsfase bevindt en dat het ontwerp van gebouwen een belangrijke rol speelt bij de impact op het milieu. Daarom is er een groot potentieel binnen de beroepsgroep voor veranderingen in het milieu en dit is cruciaal voor het hele debat duurzaamheid.... [-]