Master's Programma in Architectuur in de Verenigde North West England Verenigd Koninkrijk

Beste Masters Opleidingen in Architectuur in de Verenigde North West England Verenigd Koninkrijk

Architectuur

De voordelen van een Masters verder reiken dan het verbeteren van uw winstpotentieel. Zij kunnen u voorzien van persoonlijke en professionele vaardigheden om je ontwikkeling te versnellen. Ze zijn ook een gelegenheid om jezelf te onderscheiden van uw collega's, van wie velen zal hebben vergelijkbaar A-niveau en undergraduate kwalificaties.

Architectuurstudies richten zich op de geschiedenis van bouw en huisontwerp in het kader van kunstbewegingen. Studenten kunnen leren over bekende architecten, evenals verschillende architectonische stijlen doorheen de geschiedenis van Amerika en Europa.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Top Masters in Architectuur in de Verenigde North West England in UK

Lees meer

MArch Architecture

University of Salford
Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

[+]

Je krijgt meestal de kans om een ‚Äč‚Äčinternationale studiereis te maken, waardoor je je studie-ervaring kunt verrijken en je creativiteit kunt stimuleren.

[-]