Master's Programma's in Architectonische Analyse 2020

Het behalen van een master's degree is een geweldige optie voor individuen die op zoek zijn naar verdere studie na het voltooien van een bachelor's programma of voor professionals die op zoek zijn naar een carrièrewijziging. Er zijn veel voltijds- en deeltijdsprogramma's beschikbaar die de weg kunnen bieden tot hoge betalingsmogelijkheden. Wat is een master in Architectural Analytic… Meer informatie

Het behalen van een master's degree is een geweldige optie voor individuen die op zoek zijn naar verdere studie na het voltooien van een bachelor's programma of voor professionals die op zoek zijn naar een carrièrewijziging. Er zijn veel voltijds- en deeltijdsprogramma's beschikbaar die de weg kunnen bieden tot hoge betalingsmogelijkheden.

Wat is een master in Architectural Analytics? Dit soort diploma bereidt individuen voor om in de werkende wereld te komen als bevoegde architecten. Het richt zich op zinvolle engineering disciplines die nodig zijn om een ​​visueel aangename, maar fundamenteel geluidsstructuur te bouwen. Studenten richten zich op ontwerp en wiskundige principes, zodat ze elk stadium van het bouwproces kunnen begrijpen. Zij kunnen leren hoe woonwoningen, commerciële wolkenkrabbers en industriële voorzieningen worden ontworpen.

Individuen die een master in Architectural Analytics voltooien, ontwikkelen sterke kritische denken en probleemoplossende vaardigheden.Ze leren hoe ze strategische kerntechnische principes strategisch toepassen om aan de verwachtingen van de klanten te voldoen, wat in een toekomstige carrière heel handig kan zijn. Zij kunnen ook leren hoe effectieve leiders kunnen zijn om taken te delegeren en teamleden te motiveren.

De kosten van een master's degree variëren afhankelijk van de instelling. De kosten zijn ook afhankelijk van de lengte van het programma; De meeste programma's nemen over het algemeen tussen een en drie jaar af. Voornemende studenten kunnen contact opnemen met het administratiekantoor van de instellingen waar ze geïnteresseerd zijn om meer te leren.

Er zijn veel mogelijkheden beschikbaar voor afgestudeerden van een master in Architectural Analytics. De meeste mensen betreden de arbeidskrachten om kantoren te ontwerpen voor klanten, waaronder duurzame gebouwen die groene technologie gebruiken. Er zijn posities beschikbaar in de bouw-, fabricage-, overheids- en adviesbranche. Taken omvatten het regelen van projecten, de controle van gebouwen en het ontwikkelen van code en statuten.

Instellingen over de hele wereld bieden dit soort diploma aan. Studenten kunnen kiezen voor cursussen online of op campus, afhankelijk van hun professionele doelen en voorkeuren. Om te beginnen, zoek je onderstaande programma en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Vancouver, Canada

De Master of Engineering Leadership (MEL) in High Performance Buildings is ontworpen voor ingenieurs en architecten die een verschil willen maken in de bouwsector.

De Master of Engineering Leadership (MEL) in High Performance Buildings is ontworpen voor ingenieurs en architecten die een verschil willen maken in de bouwsector. -
Executive opleidingen
Voltijd
12 maanden
Engels
feb 2021
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here