Master Porgramma in Archiefstudies in de Verenigde Madrid Spanje

Top Master's Programma's in Archiefstudies in de Verenigde Madrid Spanje

Archiefstudies

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

De Master of Archival Studies graad geeft inzichten voor een carrière het beheer van records voor zowel het huidige gebruik en archiveringsdoeleinden. Beroepen bij voltooiing van Archival Studies zijn archivarissen, digitale archivarissen, digitale asset managers, records managers, privacy en toegang tot specialisten en meer.

Spanje (Spaans: España) is een divers land delen van het Iberische schiereiland met Portugal aan de westelijke kant van de Middellandse Zee. Spanje wordt beschouwd als een exotisch land in Europa vanwege zijn vriendelijke inwoners en ontspannen levensstijl. De normale duur van de Universiteit cursussen in Spanje is 4 jaar, met uitzondering van de Geneeskunde en de dubbele graden, die 6. Madrid en Barcelona zijn bekende steden rond de wereld om zijn keuken, een bruisend nachtleven, en de wereldberoemde folklore en festiviteiten.

Top Master Opleiding in Archiefstudies in de Verenigde Madrid in Spanje

Lees meer

MA In Data Science En Big Data

Afi Escuela de Finanzas
Campus Voltijd 10 maanden September 2018 Spanje Madrid

Data Science is de basis van alles. Probeer om de kracht van Big Data te gebruiken zonder technieken Data Science is als het proberen om de kracht van internet search engine te benutten [+]

Waarom een ​​Master in Data Science en Big Data?

De beschikbare informatie in de wereld groeit exponentieel. Meer dan 90% van de nog bestaande gegevens zijn die in de afgelopen twee jaar.

De business datificación verlaagt de transactiekosten en veroorzaakt het verschijnen van nieuwe concurrenten in eerste instantie buiten de sector. Het verwerken van al deze informatie beschikbaar komt om de Spaanse en internationale bedrijven om te concurreren met elkaar en met nieuwe toetreders zijn.

Daarnaast kan het gebruik van Big Data bedrijven te helpen creëren van nieuwe producten of diensten in en uit uw bedrijf 72% van de grote bedrijven zijn van mening dat Big Data heeft een zeer belangrijk potentieel in het creëren van concurrentievoordelen Main analisten (McKinsey, Gartner) een enorme vraag naar data scientist profielen in de komende jaren.... [-]