Masters Opleiding in Archiefstudies in Macedonië

Vergelijk Master Opleidingen in Archiefstudies in Macedonië

Archiefstudies

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

De Master of Archival Studies graad geeft inzichten voor een carrière het beheer van records voor zowel het huidige gebruik en archiveringsdoeleinden. Beroepen bij voltooiing van Archival Studies zijn archivarissen, digitale archivarissen, digitale asset managers, records managers, privacy en toegang tot specialisten en meer.

Macedonië 's grote overvloed aan natuurlijke en culturele attracties maken het een aantrekkelijke bestemming van de bezoekers. Skopje is het land 's politieke, culturele, economische en academische centrum en heeft verschillende universiteiten.

Master's Programma in Archiefstudies in Macedonië

Lees meer

Master In Informatica En Technologie

University For Information Science And Technology
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Macedonië Ohrid +1 more

Communicatienetwerken is een spannend gebied dat ontwikkelt zich zeer snel en krijgt veel aandacht van wetenschappers en de academische gemeenschap. Maar wat belangrijker is het feit dat bedrijven en particuliere / openbare instellingen geven een enorm belang aan hun computer netwerkinfrastructuur ... [+]

Master Degree in Information Science and Technology Introductie

Communicatienetwerken is een spannend gebied dat ontwikkelt zich zeer snel en krijgt veel aandacht van wetenschappers en de academische gemeenschap. Maar wat belangrijker is het feit dat bedrijven en private / publieke instellingen geeft enorm belang zijn voor de computer netwerkinfrastructuur, vanwege de reden dat tegenwoordig niets kan worden gedaan zonder datacommunicatie. Daarom moet alle communicatie netwerk security mechanismen die bescherming bieden tegen diefstal van gegevens, verlies van gegevens, het lekken van informatie en elke vorm van inbraak die is gericht op het doorbreken en het knoeien met vertrouwelijke en auteursrechtelijk beschermd materiaal zorgen.... [-]