Master Opleiding in Archeologie in Spanje

Bekijk alle Masters Opleidingen in Archeologie in Spanje

Archeologie

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Archeologie bestudeert de belangrijkste mysteries over de geschiedenis die niet kan worden onthullen op andere manieren, omdat er geen schriftelijke of harde bewijzen over het verleden. Je kunt leren van wat ze eten wat was hun religie welke wapens ze gebruikt om de huizen die ze vroeger woonden.

Spanje, officieel het Koninkrijk Spanje, is een soevereine staat en een lidstaat van de Europese Unie. Het is gelegen op het Iberisch schiereiland in het zuidwesten van Europa. Spaanse universiteiten regelen de toegang tot hun eigen graden en ze de academische vergoedingen vaststellen. Ze kunnen ook bieden onofficiële postdoctorale opleidingen. De hoofdstad Madrid heeft mogelijk het grootste aantal bars per hoofd van een Europese stad en een zeer actief nachtleven.

Masters Programma in Archeologie in Spanje

Lees meer

Interuniversitaire Master's Degree in Klassieke Archeologie

Universitat Rovira i Virgili
Campus Voltijd Deeltijd 13 maanden October 2019 Spanje Tarragona +1 more

Studenten krijgen basis-, methodologische, technologische en geavanceerde training. [+]

Overzicht

Er zijn drie prioriteitsgebieden van specialisatie:

LandschapsarcheologieArcheologie van de architectuurArcheologie van cultureel materiaal

Studenten krijgen basis-, methodologische, technologische en geavanceerde training.

De cursus is onderverdeeld in onderwerpen met de volgende inhoud:

Introductie tot methodiek en inhoud die van algemeen nut is voor de discipline.Professionele inhoud. Focus op specifieke onderzoeksgebieden op het gebied van klassieke archeologie.Chronologische periodes of concepten in de klassieke geschiedenis en archeologie.Deelnemende universiteitenUniversitat Rovira i Virgili (coördinerende universiteit)Universitat Autònoma de BarcelonaSamenwerkende instellingenInstitut Català d'Arqueologia Clàssica (ICAC)Toelating... [-]