Master's Opleiding in Archeologie in Den Haag Nederlanden

Beste Masters Programma's in Archeologie in Den Haag Nederlanden

Archeologie

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Een meester in de archeologie toelaat om de geschiedenis van de mensheid te bestuderen als een zinvol geheel. Het helpt te begrijpen oude beschavingen uit de resten van ruïnes en kunstvoorwerpen, evenals andere materiële bewijzen die kunnen foto hoe de oude mensen 's het dagelijkse leven.

Nederland is een bestanddeel land van het Koninkrijk van Nederland, bestaande uit twaalf provincies in Noord-West-Europa en de drie eilanden in het Caribisch gebied. Engels sprekende studenten zal geen problemen hebben het vinden van geschikte cursussen. Voor internationale studenten die aan universiteiten in Nederland, een aantal beurzen beschikbaar.

Den Haag heeft een gerenommeerde universiteit, de Haagse Hogeschool. Deze stad is een van de beste plekken om te studeren, en het is gevuld met goede mogelijkheden voor studenten. Den Haag is ook bekend om zijn diversiteit en cultuur. Daarom is het een perfecte plek om te studeren en te beginnen een goede carrière.

Beste Masters Opleiding in Archeologie in Den Haag in Nederland

Lees meer

Ma Archeologie

Leiden University
Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Leiden Den Haag +1 more

De masteropleiding in de Archeologie aan de Universiteit Leiden is de meest diverse in Nederland. [+]

Field archeologie

De masteropleiding Archeologie aan de Universiteit Leiden biedt een unieke keuze van uitdagende regionale en thematische specialisaties. De medewerkers van de faculteit zijn betrokken bij projecten over de hele wereld, met een sterke nadruk op het veld archeologie. Dit betekent dat er een sterk verband tussen onze lopende onderzoeksprojecten en ons onderwijs, en dat u in staat om te werken met toponderzoekers zal zijn.

multidisciplinair aandacht

De specialisaties bieden een extra aandacht voor ecologie en geologie. Dit wordt gecombineerd met iconologische en historische studies, alsook met ethno-archeologische, antropologische en experimentele benaderingen. Als een student van één van onze specialisaties, zult u een grondige kennis van het vakgebied van uw keuze te krijgen. Op hetzelfde moment, zal je deel te nemen aan de lopende discussies over algemene theorie, de ontwikkeling van nieuwe methoden en het gebruik van informatietechnologie.... [-]