Masters in Aquacultuur en Visserij in Portugal

Bekijk Master's Opleidingen in Aquacultuur en Visserij in Portugal

Aquacultuur en Visserij

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

Afgestudeerden van een MSc in Aquacultuur en visserij zal een kans om ontwikkelingsprojecten wereldwijd meedoen industrieën direct gerelateerd aan de aquacultuur te krijgen. De carrièremogelijkheden van de MSc in Aquacultuur en visserij omvat productie van diervoeders, geneesmiddelen en vaccins voor vissen.

Portugal, officieel de Portugese Republiek, is een land gelegen in het zuidwesten van Europa op het Iberisch schiereiland. Portugal is 900 jaar oud, en hoewel het een relatief klein gebied, is een cruciale rol gespeeld in de wereldgeschiedenis. Universidade do Porto is het meest populair bij buitenlanders die bestaan ​​uit 11% internationale studenten.

Masters Programma in Aquacultuur en Visserij in Portugal

Lees meer

Master In De Aquacultuur En Visserij

University of Algarve
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Portugal Faro

De meesters in Aquacultuur en Visserij heeft als voornaamste doel om voldoende kennis te verstrekken aan de analyse en het begrip van de risico-evaluatie, het beheer, duurzaam gebruik en behoud van de biologische rijkdommen, het verstrekken van: kennis voor de productie van verschillende soorten in de aquacultuur verschillende systemen; vaardigheden op het gebied van Aquacultuur en visserij; competenties waarmee evolueert naar een specialisatie binnen studies in 3e-cyclus; opleiden van professionals in staat om te communiceren met deskundigen en niet-specialisten. [+]

De meesters in Aquacultuur en visserij heeft als voornaamste doel om voldoende kennis om de analyse en het begrip van de risico-evaluatie, het beheer, duurzaam gebruik en behoud van de levende rijkdommen, die bieden: kennis voor de productie van verschillende soorten in de aquacultuur verschillende systemen; vaardigheden op het gebied van Aquacultuur en visserij; competenties waarmee evolueert naar een specialisatie binnen studies in 3e-cyclus; opleiden van professionals in staat om te communiceren met deskundigen en niet-specialisten.

Carrièremogelijkheden:

De meesters in Aquacultuur en visserij zorgt voor professionals op het gebied van Aquacultuur en visserij met de inzetbaarheid in de openbare of particuliere instellingen, bedrijven op het gebied van biotechnologische innovatie, aquacultuur en transformatie van aquatische producten. De master formulieren professionals gespecialiseerd adviesbureau op technisch en wetenschappelijk niveau te ontwikkelen, het bevorderen van ondernemerschap in de sector.... [-]