MASTERSTUDIES

Master Opleidingen in Aquacultuur en Visserij in Noorwegen

Om met succes een Masters diploma te krijgen, moet u een aantal studiepunten te verkrijgen door het passeren van de afzonderlijke modules. Meest onderwezen Masters hebben een aantal core modules die je moet nemen en om de kwalificatie te verkrijgen. De beoordeling van het onderzoek Masters is bijna altijd volledig door een enkel proefschrift module of project.

Afgestudeerden van een MSc in Aquacultuur en visserij zal een kans om ontwikkelingsprojecten wereldwijd meedoen industrie√ęn direct gerelateerd aan de aquacultuur te krijgen. De carri√®remogelijkheden van de MSc in Aquacultuur en visserij omvat productie van diervoeders, geneesmiddelen en vaccins voor vissen.

Noorwegen (Norge) is het meest westelijke, noordelijke - en in feite het meest oostelijke - van de drie Scandinavische landen. Noorwegen staat bekend om zijn fantastische en gevarieerde landschappen. De fjorden in het westen van het land zijn lange smalle inhammen, aan beide zijden geflankeerd door hoge bergen, waar de zee dringt ver in het binnenland. De uiteindelijke verantwoordelijkheid voor het onderwijs ligt bij het Noorse ministerie van Onderwijs en Onderzoek.

Master's in Aquacultuur en Visserij in Noorwegen

2 Resultaten in Aquacultuur en Visserij, Noorwegen Filter

Msc in in de aquacultuur

Norwegian University of Life Sciences NMBU
MSc
aug 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

We bieden cursussen viskwekerijen, visvoeding en planning en ontwerp van aquacultuurplanten, en u krijgt inzicht en kennis over hoe deze componenten / factoren de doeltreffend ...

Lees meer

Master in Aquatic Food Production - Veiligheid en kwaliteit (AQFood)

Norwegian University of Life Sciences NMBU
Executive opleidingen
aug 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

AQFood richt zich op de productie van aquatisch voedsel in de hele productie- en voedselvoorzieningsketen, waarbij primaire productie, waaronder aquacultuur en wilde vangst, w ...

Lees meer