Master Opleiding in Aquacultuur en Visserij als Noorwegen

Top Graduate Studies in Aquacultuur en Visserij als Noorwegen

Aquacultuur en Visserij

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces.

Studenten die geïnteresseerd zijn in vissen en waterplanten zijn kan een aquacultuur en visserij programma te overwegen. In een dergelijk programma kunnen studenten leren over de verschillende aspecten van het fokken van vis en het verhogen van hen, samen met de goede verzorging van zeeplanten.

Noorwegen, officieel het Koninkrijk Noorwegen, is een Scandinavisch unitaire constitutionele monarchie wiens grondgebied bestaat uit het westelijke gedeelte van het Scandinavische schiereiland, Jan Mayen, de Arctische archipel van Spitsbergen en de subantarctische Bouvet Island. Het hoger onderwijs in Noorwegen wordt aangeboden door een reeks van zeven universiteiten.

Als is een gemeente in de Noorse provincie genoemd als Akershus. Het is een van de snelst groeiende gemeenten in Akershus. Omdat de gemeente faciliteert agrarische activiteiten, zijn de hoge scholen ook het aanbieden van life sciences en agrarische specialisaties. Norweigan University of Life Sciences is het toonaangevende openbare universiteit.

Top Masters Opleiding in Aquacultuur en Visserij als in Noorwegen

Lees meer

Master in Aquatic Food Production - Safety and Quality (AQFood)

Norwegian University of Life Sciences NMBU
Campus 2 jaar August 2018 Noorwegen Ås

[+]

Graduate Studies in Aquacultuur en Visserij als Noorwegen. Zweedse universiteit voor landbouwwetenschappen (SLU) University of Iceland (UoI) [-]