Master's Programma in Aquacultuur en Visserij in Noorwegen

Vergelijk Graduate Studies in Aquacultuur en Visserij in Noorwegen

Aquacultuur en Visserij

Om met succes een Masters diploma te krijgen, moet u een aantal studiepunten te verkrijgen door het passeren van de afzonderlijke modules. Meest onderwezen Masters hebben een aantal core modules die je moet nemen en om de kwalificatie te verkrijgen. De beoordeling van het onderzoek Masters is bijna altijd volledig door een enkel proefschrift module of project.

Afgestudeerden van een MSc in Aquacultuur en visserij zal een kans om ontwikkelingsprojecten wereldwijd meedoen industrieën direct gerelateerd aan de aquacultuur te krijgen. De carrièremogelijkheden van de MSc in Aquacultuur en visserij omvat productie van diervoeders, geneesmiddelen en vaccins voor vissen.

Noorwegen (Norge) is het meest westelijke, noordelijke - en in feite het meest oostelijke - van de drie Scandinavische landen. Noorwegen staat bekend om zijn fantastische en gevarieerde landschappen. De fjorden in het westen van het land zijn lange smalle inhammen, aan beide zijden geflankeerd door hoge bergen, waar de zee dringt ver in het binnenland. De uiteindelijke verantwoordelijkheid voor het onderwijs ligt bij het Noorse ministerie van Onderwijs en Onderzoek.

Master's Programma in Aquacultuur en Visserij in Noorwegen

Lees meer

Master in Aquatic Food Production - Safety and Quality (AQFood)

Norwegian University of Life Sciences NMBU
Campus 2 jaar January 2019 Noorwegen As

[+]

Beste Masters in Aquacultuur en Visserij in Noorwegen. Zweedse universiteit voor landbouwwetenschappen (SLU) University of Iceland (UoI) [-]