Master's Opleiding in Anti-Corruptie in Oostenrijk

Vergelijk Master Opleidingen in Anti-Corruptie in Oostenrijk

Anti-Corruptie

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces.

Oostenrijk zal bloot studenten aan een verscheidenheid van dit land 's "uitstekend " cultuur. Oostenrijk is een uitstekende studie in het buitenland keuze voor studenten met een interesse in de Duitse taal.

Master in Anti-Corruptie in Oostenrijk

Lees meer

Internationale Meester In Naleving Van Corruptie En Collectieve Actie (imacc)

International Anti-Corruption Academy (IACA)
Campus Deeltijd 2 jaar November 2018 Oostenrijk Laxenburg

De internationale master in anti-corruptie-naleving en collectieve actie (IMACC) is het eerste masterprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor compliance tegen corruptie en collectieve actieprofessionals die betrokken zijn bij de bedrijfssector. [+]

Over het programma

De Internationale Master in Anti-Corruptie Compliance en Collectieve Actie (IMACC) programma Is het eerste masterprogramma speciaal ontworpen voor anti-corruptie compliance en collectieve actie professionals die betrokken zijn bij de business sector.

Het is een praktisch, uitgebreid antwoord op het steeds veranderende regelgevingsklimaat en de stijgende vraag naar gespecialiseerde vaardigheden.

Het tweejarige programma stelt de deelnemers in staat hun expertise te verbeteren en waarde te geven aan hun bedrijven en organisaties, terwijl ze verder werken door:

Uitvoering van beste praktijken bij anti-corruptie en naleving Identificeren en verzachten van verschillende soorten risico's Initiëren en beheren van collectieve actie Interne onderzoeken uitvoeren Zaken doen op basis van de hoogste ethische normen. ... [-]

Master In Anti-corruptie Studies (macs)

International Anti-Corruption Academy (IACA)
Online en Campus gecombineerd Deeltijd 2 jaar October 2018 Oostenrijk Laxenburg

IACA is de eerste internationale organisatie en onderwijsinstelling om een ​​wereldwijde postgraduaat opleiding te bieden tegen corruptie en naleving: de Master of Arts in Anti-Corruptie Studies (MACS). De MACS brengt professionals uit de hele wereld samen met gerelateerde werkervaring in de publieke en private sector, internationale en niet-gouvernementele organisaties, media en academie. [+]

Over het programma

IACA is de eerste internationale organisatie en onderwijsinstelling om een ​​wereldwijde postgraduaat opleiding te bieden tegen corruptie en naleving: de Master in Anti-Corruptie Studies (MACS). De MACS brengt professionals uit de hele wereld samen met gerelateerde werkervaring in de publieke en private sector, internationale en niet-gouvernementele organisaties, media en academie.

Structuur en Curriculum

Elk van de zeven MACS-modules draagt ​​14 ECTS (European Credit Transfer and Accumulation System) credits, en de master thesis is 22 credits waard. De MACS-graad bedraagt ​​derhalve in totaal 120 studiepunten, waardoor inschrijving in promotieprogramma's mogelijk is.... [-]