Master's Opleiding in Anti-Corruptie

Beste 2 Master Programma's in Anti-Corruptie 2018

Krijg een beter begrip van je studiegebied door een masteropleiding te volgen. Dit is verkrijgbaar als de studie niet voltooid is. Een master's degree vereist vaak een scriptie om erkenning te krijgen.

Wat is een meester in anticorruptie? Dit programma richt zich op compliance en anti-corruptie bij bedrijven en politiek. U kunt sterk focussen op anti-crime, compliance en ethiek. Dit programma duurt meestal twee jaar om te voltooien met een afstudeerscriptie. In sommige van uw cursussen kunt u bedreigingen en risico's voor de wet identificeren en leren hoe u interne onderzoeken kunt uitvoeren. U wordt waarschijnlijk getraind om zaken te doen met de hoogste ethische normen.

In dit vakgebied kunt u veel essentiële vaardigheden leren, zoals het identificeren van bedreigingen voor de wet en hoe u preventieve maatregelen kunt nemen in uw gemeenschap. Deze graad kan je een bredere kennis geven over de wereld en de wetten die hem structureren, wat leidt tot verbeterde vaardigheden voor kritisch denken.

De prijs van een Master in Anticorruptie verschilt voor de meeste scholen of landen. Houd er rekening mee dat een bachelordiploma moet worden behaald voordat u een masteropleiding start.

Dit diverse studiegebied kan nieuwe en opwindende kansen bieden. U kunt ervoor kiezen om als bedrijfsjurist of als chief compliance officer te werken. U kunt een executive manager voor bedrijfsintegriteit worden, een hoge medewerker die de reputatie en ethische uitstraling van uw bedrijf versterkt. Een andere beschikbare bezigheid is een vertegenwoordiger voor bedrijfsontwikkeling, die zich wereldwijd bezig houdt met het witwassen van geld en werkt met strategie, verkoop en marketing. Veel bedrijven hebben een programma voor ethiek en compliance waarin u kunt werken.

Anticorruptie is een carrière die overal ter wereld nodig is. U vindt online cursussen en programma's zowel internationaal als nationaal. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer

Internationale Meester In Naleving Van Corruptie En Collectieve Actie (imacc)

International Anti-Corruption Academy (IACA)
Campus Deeltijd 2 jaar November 2018 Oostenrijk Laxenburg

De internationale master in anti-corruptie-naleving en collectieve actie (IMACC) is het eerste masterprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor compliance tegen corruptie en collectieve actieprofessionals die betrokken zijn bij de bedrijfssector. [+]

Over het programma

De Internationale Master in Anti-Corruptie Compliance en Collectieve Actie (IMACC) programma Is het eerste masterprogramma speciaal ontworpen voor anti-corruptie compliance en collectieve actie professionals die betrokken zijn bij de business sector.

Het is een praktisch, uitgebreid antwoord op het steeds veranderende regelgevingsklimaat en de stijgende vraag naar gespecialiseerde vaardigheden.

Het tweejarige programma stelt de deelnemers in staat hun expertise te verbeteren en waarde te geven aan hun bedrijven en organisaties, terwijl ze verder werken door:

Uitvoering van beste praktijken bij anti-corruptie en naleving Identificeren en verzachten van verschillende soorten risico's Initiëren en beheren van collectieve actie Interne onderzoeken uitvoeren Zaken doen op basis van de hoogste ethische normen. ... [-]

Master In Anti-corruptie Studies (macs)

International Anti-Corruption Academy (IACA)
Online en Campus gecombineerd Deeltijd 2 jaar October 2018 Oostenrijk Laxenburg

IACA is de eerste internationale organisatie en onderwijsinstelling om een ​​wereldwijde postgraduaat opleiding te bieden tegen corruptie en naleving: de Master of Arts in Anti-Corruptie Studies (MACS). De MACS brengt professionals uit de hele wereld samen met gerelateerde werkervaring in de publieke en private sector, internationale en niet-gouvernementele organisaties, media en academie. [+]

Over het programma

IACA is de eerste internationale organisatie en onderwijsinstelling om een ​​wereldwijde postgraduaat opleiding te bieden tegen corruptie en naleving: de Master in Anti-Corruptie Studies (MACS). De MACS brengt professionals uit de hele wereld samen met gerelateerde werkervaring in de publieke en private sector, internationale en niet-gouvernementele organisaties, media en academie.

Structuur en Curriculum

Elk van de zeven MACS-modules draagt ​​14 ECTS (European Credit Transfer and Accumulation System) credits, en de master thesis is 22 credits waard. De MACS-graad bedraagt ​​derhalve in totaal 120 studiepunten, waardoor inschrijving in promotieprogramma's mogelijk is.... [-]