Master's Opleiding in Anti-Corruptie

Beste 2 Master Programma's in Anti-Corruptie 2019

Krijg een beter begrip van je studiegebied door een masteropleiding te volgen. Dit is verkrijgbaar als de studie niet voltooid is. Een master's degree vereist vaak een scriptie om erkenning te krijgen.

Wat is een meester in anticorruptie? Dit programma richt zich op compliance en anti-corruptie bij bedrijven en politiek. U kunt sterk focussen op anti-crime, compliance en ethiek. Dit programma duurt meestal twee jaar om te voltooien met een afstudeerscriptie. In sommige van uw cursussen kunt u bedreigingen en risico's voor de wet identificeren en leren hoe u interne onderzoeken kunt uitvoeren. U wordt waarschijnlijk getraind om zaken te doen met de hoogste ethische normen.

In dit vakgebied kunt u veel essentiële vaardigheden leren, zoals het identificeren van bedreigingen voor de wet en hoe u preventieve maatregelen kunt nemen in uw gemeenschap. Deze graad kan je een bredere kennis geven over de wereld en de wetten die hem structureren, wat leidt tot verbeterde vaardigheden voor kritisch denken.

De prijs van een Master in Anticorruptie verschilt voor de meeste scholen of landen. Houd er rekening mee dat een bachelordiploma moet worden behaald voordat u een masteropleiding start.

Dit diverse studiegebied kan nieuwe en opwindende kansen bieden. U kunt ervoor kiezen om als bedrijfsjurist of als chief compliance officer te werken. U kunt een executive manager voor bedrijfsintegriteit worden, een hoge medewerker die de reputatie en ethische uitstraling van uw bedrijf versterkt. Een andere beschikbare bezigheid is een vertegenwoordiger voor bedrijfsontwikkeling, die zich wereldwijd bezig houdt met het witwassen van geld en werkt met strategie, verkoop en marketing. Veel bedrijven hebben een programma voor ethiek en compliance waarin u kunt werken.

Anticorruptie is een carrière die overal ter wereld nodig is. U vindt online cursussen en programma's zowel internationaal als nationaal. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer

Internationale meester in naleving van anticorruptie en collectieve actie (IMACC)

International Anti-Corruption Academy (IACA)
Campus Online en Campus gecombineerd Deeltijd 2 jaar November 2019 Oostenrijk Laxenburg +1 more

De International Master in Anti-Corruption Compliance and Collective Action (IMACC) is het eerste masterprogramma dat speciaal is ontworpen voor de naleving van anti-corruptie en collectieve actieprofessionals die betrokken zijn bij het bedrijfsleven. [+]

Over het programma

Het IMACC-programma (International Master in Anti-Corruption Compliance and Collective Action) is het eerste masterprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor de naleving van anti-corruptie en collectieve actieprofessionals die betrokken zijn bij het bedrijfsleven. Het is een praktisch, alomvattend antwoord op de steeds evoluerende regelgeving en de toenemende vraag naar gespecialiseerde vaardigheden. Het tweejarige programma stelt deelnemers in staat hun expertise te vergroten en waarde toe te voegen aan hun bedrijven en organisaties, terwijl ze blijven werken, door:

het implementeren van beste praktijken op het gebied van anticorruptie en compliancehet identificeren en mitigeren van verschillende soorten risico'sinitiëren en beheren van collectieve actieinterne onderzoeken uitvoerenzakendoen op basis van de hoogste ethische normen.... [-]

Master in Anticorruptie Studies (MACS)

International Anti-Corruption Academy (IACA)
Campus Online en Campus gecombineerd Deeltijd 2 jaar October 2019 Oostenrijk Laxenburg +1 more

IACA is de eerste internationale organisatie en onderwijsinstelling die een wereldwijd, postgraduaats programma voor anti-corruptie en compliance aanbiedt: de Master of Arts in Anticorruptie Studies (MACS). De MACS brengt professionals uit de hele wereld samen met gerelateerde werkervaring in de publieke en private sector, internationale en niet-gouvernementele organisaties, media en academische wereld. [+]

Over het programma

IACA is de eerste internationale organisatie en onderwijsinstelling die een wereldwijd, postgraduaats-programma aanbiedt op het gebied van anti-corruptie en compliance: de Master in Anti-Corruption Studies (MACS) . De MACS brengt professionals uit de hele wereld samen met gerelateerde werkervaring in de publieke en private sector, internationale en niet-gouvernementele organisaties, media en academische wereld.

Structuur en Curriculum

Elk van de zeven MACS-modules heeft 14 studiepunten (European Credit Transfer and Accumulation System) en de masterproef is 22 studiepunten waard. De MACS-graad komt dus met een totaal van 120 ECTS-credits, waardoor inschrijving voor PhD-programma's mogelijk wordt.... [-]