MASTERSTUDIES

Masters Programma's in Algemeen Management in Portugal

Een masters wordt verdiend na studenten voltooien een undergraduate degree programma. Om een ​​masters te krijgen, moet u meestal 12-18 college cursussen die vaak om het invullen van uitgebreide tests en / of een scriptie te voltooien.

Algemeen management omvat de vaardigheden en kennis die nodig zijn op het management posities te nemen in een verscheidenheid van organisaties, van kleine bedrijven tot grote bedrijven. Onderhandelen, leiderschap, boekhouding en organisatie-ontwikkeling zijn enkele van de specifieke vaardigheden verstaan ​​voor het algemeen management.

Portugal is een van de warmste Europese landen. Universitaire programma's zijn zeer betaalbaar. In feite heeft Portugal een van de laagste kosten voor studenten wonen. Geniet van de grote stranden van de Algarve of de oude vleugels van de geschiedenis in de hoofdstad Lissabon.

Masters Opleiding in Algemeen Management in Portugal

2 Resultaten in Algemeen Management, Portugal Filter

Master in management van diensten en technologie

ISCTE Business School – Instituto Universitário de Lisboa
Executive opleidingen
sep 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
24 feb 2020
Campus

De Master in Management van Services en Technologie (MMST) is een uniek geavanceerd educatief programma in Technology and Operations Management (TOM) dat zich richt op zowel i ...

Lees meer

Master's degree in het management

Universidade Europeia
Executive opleidingen
<
Voltijd
<
4 semesters
Portuguese
Campus

De Master in Management is gebaseerd op de beste nationale en internationale onderwijspraktijken, op zoek om te reageren op de verschillende uitdagingen op dit gebied in de hu ...

Lees meer