MASTERSTUDIES

Masters Opleidingen in Algemeen Management in Polen

De voordelen van een Masters verder reiken dan het verbeteren van uw winstpotentieel. Zij kunnen u voorzien van persoonlijke en professionele vaardigheden om je ontwikkeling te versnellen. Ze zijn ook een gelegenheid om jezelf te onderscheiden van uw collega's, van wie velen zal hebben vergelijkbaar A-niveau en undergraduate kwalificaties.

Algemeen management geeft individuen de kennis die nodig is om een ‚Äč‚Äčklein bedrijf in te voeren of uitvoeren van een groot bedrijf, waar kennis van marketing, leiderschap en resource management zijn allemaal nodig. Het brede scala aan vaardigheden die nodig zijn in het algemeen management betekent dat de kennis kan op verschillende terreinen worden toegepast.

Polen, officieel de Republiek Polen, is een land in Centraal-Europa. Met een bevolking van 38 miljoen mensen, Polen is het 6e meest bevolkte land in de EU. EU / EER-studenten hebben geen visum nodig om te studeren in Polen. De kosten van levensonderhoud in Polen is een van de laagste in de Europese Unie.

Master's Opleiding in Algemeen Management in Polen

1 Resultaten in Algemeen Management, Polen Filter

Master in Management

University of Warsaw, Faculty of Management
Executive opleidingen
okt 2020
<
Voltijd
Pools
Campus

Specialisatie wordt gekozen in de eerste helft; Specialisatie klassen start van het tweede semester. Specialisatie zal worden gelanceerd in het geval van de rapportage over he ...

Lees meer