MASTERSTUDIES

Master Opleidingen in Algemeen Management in Macedonië

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Men moet al een bachelordiploma te solliciteren naar een meester 's programma. De meeste meester 's degree programma zou vereisen studenten om een ​​meester voltooien' s scriptie of onderzoek papier.

Algemeen management geeft individuen de kennis die nodig is om een ​​klein bedrijf in te voeren of uitvoeren van een groot bedrijf, waar kennis van marketing, leiderschap en resource management zijn allemaal nodig. Het brede scala aan vaardigheden die nodig zijn in het algemeen management betekent dat de kennis kan op verschillende terreinen worden toegepast.

Macedonië 's grote overvloed aan natuurlijke en culturele attracties maken het een aantrekkelijke bestemming van de bezoekers. Skopje is het land 's politieke, culturele, economische en academische centrum en heeft verschillende universiteiten.

Master Opleiding in Algemeen Management in Macedonië

1 Resultaten in Algemeen Management, Macedonië Filter

Beheer

South East European University
Executive opleidingen
sep 2020
<
Voltijd
<
4 semesters
Engels
Macedonisch
Albanees
Campus

De doelstellingen van dit programma zijn: Het verhogen van het niveau van het beheer en toezicht van de ondernemingen en de ontwikkeling van hedendaagse management; Opleiding ...

Lees meer