MASTERSTUDIES

Master Opleidingen in Algemeen Management in de Verenigde Aix-en-Provence Frankrijk

Master-niveau studies betrekken gespecialiseerde studie in een gebied van onderzoek of een gebied van de beroepspraktijk. Het verdienen van een master's degree blijk van een hoger niveau van beheersing van het onderwerp. Het verdienen van een master's degree kan variëren van een jaar tot drie of vier jaar. Voordat je kunt afstuderen, je meestal moet schrijven en een scriptie, een lange papier dat is het hoogtepunt van uw gespecialiseerd onderzoek te verdedigen.

Leren organisatiegedrag, strategisch management en een breed scala aan leiderschapskwaliteiten zijn allemaal nodig zijn voor het algemeen management. Het beoefenen van deze vaardigheden stelt individuen in staat om na te denken door middel van unieke problemen, zijn een effectieve leider, en maak goede beslissingen.

Frankrijk is momenteel een van de 20 best presterende landen op het gebied van de economie vanwege hun uitstekende resultaatgericht leren hoger onderwijs. De meeste cursussen aan universiteiten worden aangeboden in de Franse taal. Frankrijk heeft 60 openbare en 100 particuliere universiteiten.

Top Master's Programma in Algemeen Management in de Verenigde Aix-en-Provence in Frankrijk

3 Resultaten in Algemeen Management, Aix-en-Provence Filter

Master in het algemeen management kaders

L’Institut d’Administration des Entreprises d'Aix-en-Provence
Executive opleidingen
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
9 maanden
Engels
Campus

De Master MG is ook in de logica van een alomvattend en samenhangend aanbod van de opleiding in ons instituut om de toegang tot onze MBA (full-time en part-time) te verbeteren ...

Lees meer

Master in General Management Frames

L’Institut d’Administration des Entreprises d'Aix-en-Provence
Executive opleidingen
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
9 maanden
Campus

Beyond 's overname van methoden en technieken van het management ' s focus ligt in dit programma op de mogelijkheden aanpassing en opening in het bijzonder in een inte ...

Lees meer

Msc - General Management

L’Institut d’Administration des Entreprises d'Aix-en-Provence
MSc
<
Voltijd
Engels
Campus

Identiteit Netwerk IAE-programma, de MSc in General Management biedt de deelnemers een sterke eerste vaardigheid van een globale aanpak van het beheer.

Lees meer