MASTERSTUDIES

Master Programma's in Algemeen Management in China

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces.

Algemeen management omvat de vaardigheden en kennis die nodig zijn op het management posities te nemen in een verscheidenheid van organisaties, van kleine bedrijven tot grote bedrijven. Onderhandelen, leiderschap, boekhouding en organisatie-ontwikkeling zijn enkele van de specifieke vaardigheden verstaan ​​voor het algemeen management.

De china hoger onderwijs voor een paar jaar is verkozen als een van de beste onder de Aziatische landen. Dit land heeft meer dan 150 publieke en private eigendom universiteiten verdeling over alle provincies van China. Het hoger onderwijs is het onderzoek gebaseerd.

Master's Opleiding in Algemeen Management in China

1 Resultaten in Algemeen Management, China Filter

Master of Management (onderzoek)

Xi'an Jiaotong-Liverpool University
Executive opleidingen
<
Voltijd
<
18 maanden
Engels
Campus

Deze masteropleiding is ontworpen om studenten te helpen bij het systematisch begrijpen en kritisch evalueren van verschillende paradigma's, methoden en onderzoeksparadigma's ...

Lees meer