MASTERSTUDIES

Masters in Algemeen Management in Azië 2020

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces.

Algemeen management omvat de vaardigheden en kennis die nodig zijn op het management posities te nemen in een verscheidenheid van organisaties, van kleine bedrijven tot grote bedrijven. Onderhandelen, leiderschap, boekhouding en organisatie-ontwikkeling zijn enkele van de specifieke vaardigheden verstaan ​​voor het algemeen management.

Studenten die een deel van hun opleiding in Azië te voltooien worden steeds talrijker. Momenteel, de tweede en de derde grootste economieën in Azië. Zonder beperking, hebben studenten hun tijd beschreven in Azië als de beste ervaring van hun leven. Vandaag, drie van de vier meest bevolkte landen van de wereld zijn in Azië: China, India en Indonesië.

Master's in Algemeen Management in Azië

1 Resultaten in Algemeen Management, Azië Filter

Master of Management (onderzoek)

Xi'an Jiaotong-Liverpool University
Executive opleidingen
<
Voltijd
<
18 maanden
Engels
Campus

Deze masteropleiding is ontworpen om studenten te helpen bij het systematisch begrijpen en kritisch evalueren van verschillende paradigma's, methoden en onderzoeksparadigma's ...

Lees meer