MASTERSTUDIES

4 Master's Opleidingen in Algebra 2020

Meestal voltooid binnen een tot twee jaar full-time inschrijving, een masteropleiding is een geavanceerde studierichting beschikbaar voor studenten met een bachelor's degree. Afhankelijk van het programma, moeten studenten mogelijk een of meer toelatingsexamens afleggen voorafgaand aan de toelating.

Wat is een master in de algebra en hoe verschilt deze van andere wiskundegraden? Net als meer algemene graden in de wiskunde, omvat een Master in Algebra een grondige studie van getaltheorie, topologie en methoden van toegepaste wiskunde. Studenten in dit type programma zijn echter gespecialiseerd in algebra en geometrie en vervolledigen vaak hun onderzoek op het gebied van wiskundige logica. Andere gebieden van studie opgenomen in deze graad zijn harmonische analyse, statistieken, vloeistofdynamica, wetenschappelijke gegevensverwerking en waarschijnlijkheid. Hoewel scriptieprojecten de meest gebruikelijke optie zijn voor dit soort graden, hebben studenten de mogelijkheid om projecten te ontwikkelen naast faculty of lokale bedrijven.

Tegen de tijd dat ze hun studie afronden, ontwikkelen studenten op dit gebied vaak sterke computationele vaardigheden, vaardigheid met een verscheidenheid aan wiskundegerelateerde software en superieure analytische vaardigheden. Deze vaardigheden kunnen blijvende voordelen bieden voor studenten in hun loopbaan en persoonlijke leven.

Factorkosten voor een masterdiploma kunnen lastig zijn, omdat de instelling, de locatie van de student, de locatie van de universiteit en de status van student-inschrijving allemaal factoren zijn die ervoor kunnen zorgen dat de prijs schommelt. Voor de beste resultaten moeten studenten rechtstreeks contact opnemen met hun toekomstige scholen voor meer informatie.

Het gebied van de wiskunde biedt een essentiële ruggengraat voor tal van industrieën en wetenschappen. Carrière potentieel voor afgestudeerden met geavanceerde kwalificaties is aanzienlijk en kan studenten van het onderzoekslaboratorium naar de klas brengen - of zelfs naar de directiekamer. Afgestudeerden kunnen schoolleraren, actuarissen, statistici, onderzoekswetenschappers en gegevensanalisten zijn, hoewel er veel andere mogelijkheden binnen de financiële en technologische industrie mogelijk zijn.

Wiskundegraden zoals een master in de algebra zijn meestal campusafhankelijk omdat ze laboratoriumuren vereisen en nauw samenwerken met de faculteit, hoewel sommige programma's online cursussen kunnen aanbieden als onderdeel van het curriculum. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

4 Resultaten in Algebra Filter

Master in algebra, geometrie en cryptografie

University of Bucharest
Master
sep 2020
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

Master in algebra, geometrie en cryptografie

Lees meer

Universitaire masteropleiding in geavanceerde wiskunde

Universidad Complutense de Madrid
Master
sep 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2 semesters
29 May 2020
Spaans
Campus

De Master in Advanced Mathematics werd in 2012/13 geïntroduceerd als aanpassing aan de EHEA van de oude Master in Mathematical Research. Afgezien van het doel van de vorige ma ...

Lees meer

Master in algebra, geometrie en getaltheorie (ALGANT)

University of Bordeaux
MSc
sep 2020
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Frans
Campus

Dit internationale Erasmus Mundus Master-programma biedt een studie- en onderzoekstraject in pure wiskunde met een sterke focus op algebra, geometrie en getaltheorie.

Lees meer

Master in wiskunde en modellering. Specialisatie: Algebra met cryptografie en codering

Linnaeus University
Master
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

Dit programma is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in wiskunde en zijn of haar vaardigheden wil toepassen bij het oplossen van problemen en voor het maken van nieuw ...

Lees meer