MASTERSTUDIES

Masters in Agronomie in Rusland

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

Agronomie programma's zijn over het algemeen sterk gericht op de wetenschappelijke kant van de landbouw en agribusiness. Deze programma's bieden meestal studenten met cursussen in de landbouw, bodem en gewas-gerelateerde onderwerpen, zoals onkruid genetica, bodembescherming en mondiale landbouw kwesties.

Rusland (Russisch: Россия) is verreweg het grootste land ter wereld, die meer dan een achtste van de aarde 's bewoonde landoppervlak. De voormalige commissie staat voor Hoger Onderwijs in Rusland gefinancierd 240 universiteiten, academies en instituten, waardoor Rusland een solide land te studeren inch

Masters Opleiding in Agronomie in Rusland

1 Resultaten in Agronomie, Rusland Filter

Meester in agronomie (geïntegreerde gewasbescherming)

Российский университет дружбы народов
Executive opleidingen
sep 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Campus

Het belang van dit programma voort uit het feit dat de actuele problemen van agronomy nauw verwant met verschillende factoren ecologische, economische en technologische aard.

Lees meer