Master's Programma in Administratieve Studies in Port Elizabeth Zuid-Afrika

Beste Graduate Studies in Administratieve Studies in Port Elizabeth Zuid-Afrika

Administratieve Studies

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

De studie van de administratie omvat gewoonlijk business centric topics zoals financiƫn, communicatie en marketing. Deze academische studie beoogt studenten voor te bereiden op werk in het bedrijfsleven, hetzij in een leidersrol of als onderdeel van een team.

Zuid-Afrika, officieel de Republiek Zuid-Afrika, is een land gelegen in het zuidelijke puntje van Afrika. Het is verdeeld in negen provincies. Zuid-Afrika is niet alleen een jumping off point, het is zelf een fantastische bestemming met een rijke cultuur, flora & fauna en geschiedenis.

Port Elizabeth stad, ook wel The Bay is een van de grote steden in Zuid-Afrika. De stad heeft een geschiedenis die teruggaat tot 1820 als een belangrijke haven tijdens de Britse nederzetting. Vista University, de grootste in de Zuidelijke Kaap is hier te vinden.

Beste Master Opleiding in Administratieve Studies in Port Elizabeth in Zuid-Afrika

Lees meer

Meester Van Het Openbaar Bestuur

Nelson Mandela Metropolitan University
Campus Voltijd Deeltijd 2 jaar February 2019 Zuid-Afrika Port Elizabeth +1 more

Deze internationaal erkende professionele postdoctorale programma is bedoeld om de kennis en vaardigheden van publieke managers te verbeteren. [+]

Master of Public Administration

Deze internationaal erkende professionele postdoctorale programma is bedoeld om de kennis en vaardigheden van publieke managers te verbeteren. Het programma kan worden bestudeerd in zowel het onderwijs semi-afstand of part-time formaat.

Faculteit der Letteren

Visie en Missie

De visie van onze faculteit is synoniem met de hoogste normen in kunsteducatie, erkend door de gemeenschap die we bedienen voor zowel onze als academische ons cultureel leiderschap te zijn. Studenten worden aangemoedigd om te streven naar uitmuntendheid in alle disciplines.

De faculteit biedt vele academische kwalificaties met een meer beroeps-en / of professionele nadruk. Alle kwalificaties worden geleid door gekwalificeerde en ervaren medewerkers, van wie velen hebben nationale reputatie in hun gekozen gebieden. Onderzoek leidraad voor postgraduaat studies die leiden tot het doctoraal niveau worden verzorgd door deskundige docenten en studie leiders.... [-]