195 Master Opleidingen in Administratieve studies in Verenigde Staten for 2024

Master Opleidingen in Administratieve studies in Verenigde Staten for 2024Filter
    • Syracuse, Verenigde Staten
    • Online USA

    Full time

    15 maanden

    Afstand leren

    Engels

    • Washington, Verenigde Staten

    Deeltijd

    20 maanden

    Afstand leren

    Engels

    De online Master of Science in Human Resource Analytics en Management van de Amerikaanse Universiteit bereidt u voor op een antwoord op de kritische vraag van de hedendaagse HR-professionals: hoe de effectiviteit van de organisatie te vergroten met behulp van de nieuwste HR-technologieën. Je leert de e-HR-omgeving te beheersen om wellness-programma's te stimuleren, voordeelportalen te creëren en werknemers sneller te binden met nieuwe vaardigheden in analytics en opkomende HR-technologieën.

    • Online USA

    Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    Ontwikkel de vaardigheden die je nodig hebt om een niet-gouvernementele organisatie te leiden en sociale verbetering overal ter wereld te bewerkstelligen met je Johns Hopkins Master of Arts in management van niet-gouvernementele organisaties (NGO's). Leer een team te beheren en begrijp hoe u kritieke analyses en probleemoplossingen kunt toepassen om oplossingen te vinden om de impact van een bestaande organisatie te vergroten - of neem alles wat u leert en creëer een nieuwe organisatie om u te concentreren op alle kwesties die uw passie doen ontbranden.

    • South Orange, Verenigde Staten

    Deeltijd

    24 maanden

    Afstand leren

    Engels

    De online MPA in Non-Profit Management van Seton Hall University biedt een basis in alle aspecten van openbaar bestuur die nodig zijn om als een effectieve leider of manager van een non-profitorganisatie of overheidsorganisatie te functioneren.

    • Paxton, Verenigde Staten

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Op lokaal, nationaal en internationaal niveau blijven bedreigingen voor de veiligheid van ons eigen land evolueren en veranderen. Een nieuwe generatie waakzame leiders vereist een nieuwe missie voor onderwijs. Anna Maria College is er trots op een online Master of Public Administration-graad aan te bieden met een specialisatie in Homeland Security.

    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    Geleid door de vernieuwingsmissie van Calvin University, voorziet het online MPA-programma u van de ethische leiderschapsvaardigheden om gemeenschappen over de hele wereld te dienen. Professionals op het gebied van overheids- en non-profitadministraties werken in veel organisaties. Calvin University biedt een unieke reeks concentraties en certificaten, waarmee onze afgestudeerden kunnen uitblinken in rollen in de volksgezondheid, de overheid, beleidsanalyse en administratie. Voltooi het programma in één tot twee jaar, klaar om het verschil te maken.

    • Utica, Verenigde Staten

    Deeltijd

    18 maanden

    Afstand leren

    Engels

    De online MS in Cybersecurity Operations Management-graad van Utica College bereidt je voor op het vervullen van verschillende veelgevraagde functies in een van de snelstgroeiende industrieën van het land. Door middel van cursussen die de principes van succesvol projectbeheer, risicobeheer en nalevingskaders, leiderschapsconcepten en meer onderzoeken, verwerft u de expertise die u nodig hebt voor succes, plus de academische referenties om het CompTIA ® Project+-certificeringsexamen af te leggen.

    • Aurora, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    Het Master of Public Administration-programma aan de Aurora University Online is bedoeld om studenten voor te bereiden op een succesvolle loopbaan in de openbare dienst en de administratie van non-profitorganisaties. Zonder GRE en absoluut geen kosten voor studieboeken, bent u snel klaar om de principes van openbaar bestuur op de werkplek toe te passen op situaties in de echte wereld.

    • Scranton, Verenigde Staten

    Deeltijd

    26 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Kies de online MS in Human Resources Management die het huidige onderzoek en de beste werkwijzen integreert om de organisatiedoelstellingen te ondersteunen. Verdien je SHRM-gerichte HR-graad van een hooggeplaatste universiteit zonder je carrière te onderbreken.

    • Online USA

    2 jaar

    Blended

    Engels

    De online en Executive Master of Public Administration-programma's van OHIO rusten u uit voor leiderschapsrollen bij de overheid, non-profitorganisaties, de publieke sector en nood- en crisisbeheer. Of u nu kiest voor een volledig online programma of een programma dat online leren combineert met face-to-face netwerkmogelijkheden met collega's en faculteitsleden, u bent goed voorbereid om aanzienlijke, positieve veranderingen teweeg te brengen en tegelijkertijd aan de publieke behoeften te voldoen.

    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Ontwikkel uitgebreide vaardigheden op het gebied van openbaar management en bereid u voor om te voldoen aan de eisen van het moderne openbaar bestuur met het online MPA-programma van de Eastern Oregon University. Met kleine klassen kun je contact maken met deskundige docenten terwijl je de flexibiliteit behoudt die je nodig hebt om fulltime te blijven werken. Gedurende het programma krijg je de kans om te leren door middel van samenwerkingsprojecten, stages, veldwerk en onderzoeksprojecten. Afgestudeerd in twee jaar, klaar om lonende openbare dienstrollen te vervullen.

    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    8 weken

    Afstand leren

    Engels

    Zorg ervoor dat elke persoon in uw organisatie telt. In de MA in Human Resource Management-graad online aan Concordia University, St. Paul, ontwikkel je sleutelvaardigheden op het gebied van leiderschap, financiën en op feiten gebaseerde strategie, zodat je de ROI op menselijk kapitaal kunt verbeteren. Het programma is afgestemd op de SHRM-normen.

    • San Francisco, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    12 maanden

    Op de campus

    Engels

    Ontwikkel vaardigheden om sociale impact te stimuleren. Verdien een 12 maanden durende, gespecialiseerde Master of Nonprofit Administration-graad in de dynamische omgeving van het centrum van San Francisco. De opleiding non-profit administratie van de University of San Francisco put uit belangrijke partnerschappen met niet-gouvernementele organisaties (NGO's), non-profitorganisaties, stichtingen en ondernemers die betrokken zijn bij internationale ontwikkeling en wereldwijde betrokkenheid.

    • Louisville, Verenigde Staten

    Full time

    18 maanden

    Blended, Afstand leren, Op de campus

    Engels

    De cursussen in dit programma zullen de Human Resource (HR)-professionals in staat stellen hun kennis van human capital management, HR-diensten en levering in publieke, private en non-profitorganisaties te vergroten. Het curriculum integreert ook interpersoonlijke relaties, communicatie, arbeidsrecht en hedendaagse kwesties die relevant zijn voor de HR-professional of manager. Individuen die van plan zijn HR-professionals te worden, evenals andere managers die concepten en beleid willen leren die betrokken zijn bij het effectief managen van mensen, zullen de opleiding ook nuttig vinden.

    • Doral, Verenigde Staten

    Full time

    2 jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels, Spaans

    Het Master of Arts Degree-programma in Human Resource Management duurt 36 semesteruren. Er zijn geen keuzevakken en een scriptie is niet vereist om te voltooien. De cursussen zijn verdeeld over managementcursussen die verband houden met Human Resources 76 Management en zakelijke besluitvorming en cursussen die rechtstreeks verband houden met de belangrijkste functionele onderwerpen van human resources management.