Master Opleiding in Administratieve Studies in de Verenigde Tennessee Verenigde Staten

Beste Masters Opleidingen in Administratieve Studies in de Verenigde Tennessee Verenigde Staten

Administratieve Studies

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces.

In de academische wereld is het bestuderen van de administratie bedoeld om iemand voor te bereiden op een baan in het bedrijfsleven. Van de studenten wordt verwacht dat zij de grondbeginselen leren op gebieden zoals bedrijfsvoering, interpersoonlijke vaardigheden en hoe te werken in een team.

De VS blijft 's werelds meest populaire bestemming voor internationale studenten. Universiteiten in de VS domineren de wereldranglijst en het land biedt ook een breed scala aan spannende studie locaties. Staatsuniversiteit systemen worden gedeeltelijk gesubsidieerd door de deelstaatregeringen, en kunnen vele campussen verspreid over de staat, met honderdduizenden studenten.

Beste Masters Programma in Administratieve Studies in de Verenigde Tennessee in de Verenigde Staten

Lees meer

Master of Public Administration (MPA)

East Tennessee State University
Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Verenigde Staten Johnson City

De Master of Public Administration is een professionele opleiding die de theorie en de echte wereld de praktijk van het openbaar bestuur om je voor te bereiden voor het werk in de publieke of non-profit sectoren integreert. Studenten voeren het programma uit een breed scala van undergraduate majors en achtergronden. Wij zijn blij met potentiƫle studenten van alle leeftijden en achtergronden toe te passen-veel van onze huidige studenten werken professionals zelf. [+]

De Master of Public Administration is een professionele opleiding die theorie integreert en de echte wereld de praktijk van het openbaar bestuur om je voor te bereiden voor het werk in de publieke of non-profit sector. Studenten voeren het programma uit een breed scala van undergraduate majors en achtergronden. Wij zijn blij met potentiƫle studenten van alle leeftijden en achtergronden toe te passen-veel van onze huidige studenten werken professionals zelf.

Deze zeer verhandelbare graad produceert leiders die de vaardigheden en de passie hebben om effectieve bestuurders in de publieke sector. Ondanks de ups en downs van de economie, blijft de vraag hoog opgeleide en getrainde openbaar bestuur professionals. Urban Planning werd zelfs uitgeroepen tot een "hot job voor de 21e eeuw" door het Amerikaanse ministerie van Arbeid. Laat ons onderwijs te versterken uw toekomst.... [-]