MASTERSTUDIES

Master Opleidingen in Administratieve studies in de Verenigde Springfield Verenigde Staten

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Men moet al een bachelordiploma te solliciteren naar een meester 's programma. De meeste meester 's degree programma zou vereisen studenten om een ​​meester voltooien' s scriptie of onderzoek papier.

De studie van de administratie omvat gewoonlijk business centric topics zoals financiën, communicatie en marketing. Deze academische studie beoogt studenten voor te bereiden op werk in het bedrijfsleven, hetzij in een leidersrol of als onderdeel van een team.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Springfield is de derde grootste stad in de staat Missouri en de provinciehoofdstad van Provincie Greene. Springfield heeft een aantal hogescholen en universiteiten binnen de stad met Missouri State University (MSU) als tweede grootste universiteit van de staat 's met iets meer dan 20.000 studenten.

Beste Master in Administratieve studies in de Verenigde Springfield in de Verenigde Staten

2 Resultaten in Administratieve studies, Springfield Filter

Master of Science in de administratieve onderzoeken

Missouri State University
MSc
sep 2020
<
Online en Campus gecombineerd
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
4 semesters
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

De Master of Science in de administratieve studies is een multidisciplinair programma dat verhoging van de administratieve capaciteiten beschikt met aandachtsgebieden in Toege ...

Lees meer

Meester van het openbaar bestuur

Missouri State University
Master
sep 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
Campus

Openbaar bestuur graduate programma Missouri State wordt door de Nationale Vereniging van Scholen van Openbare Zaken en Bestuurszaken geaccrediteerd door een strenge nationale ...

Lees meer