Deeltijd Master's Opleiding in Administratieve Studies in de Verenigde Pennsylvania Verenigde Staten

Beste Deeltijd Masters Opleidingen in Administratieve Studies in de Verenigde Pennsylvania Verenigde Staten 2019

Administratieve Studies

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces.

In de academische wereld is het bestuderen van de administratie bedoeld om iemand voor te bereiden op een baan in het bedrijfsleven. Van de studenten wordt verwacht dat zij de grondbeginselen leren op gebieden zoals bedrijfsvoering, interpersoonlijke vaardigheden en hoe te werken in een team.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Deeltijd Master Porgramma in Administratieve Studies in de Verenigde Pennsylvania in de Verenigde Staten

Lees meer

meester van het openbaar bestuur

Kutztown University of Pennsylvania
Campus Deeltijd September 2019 Verenigde Staten Kutztown

De Master of Public Administration (MPA) programma biedt een breed inzicht in de principes, processen, doelen, en de problemen van het beheer van de openbare diensten, met speciale nadruk op de politieke realiteit van het beheer van de publieke sector. [+]

Master of Public Administration De Master of Public Administration (MPA) programma biedt een breed inzicht in de principes, processen, doelen, en de problemen van het beheer van de openbare diensten, met speciale nadruk op de politieke realiteit van het beheer van de publieke sector. Het programma leidt studenten met specialistische kennis en technische vaardigheden in de budgettering, planning, personeelsadministratie, onderzoek en andere essentiële management technieken. Het programma voordelen professionals werkzaam zijn of die werk zoeken in overheidsinstellingen (op alle niveaus), de gezondheidszorg en andere not-for-profit organisaties, en het particuliere bedrijfsleven. In het oosten van Pennsylvania is er een groot aantal beroepen waarvoor het openbaar deskundigheid bestuur is van essentieel belang, vooral die in de "derde sector " industrieën die afhankelijk zijn van effectieve interface met overheidsinstanties en bekwame behandeling van overheids-processen en regelgeving. Succesvolle afronding van zesendertig (36) semester uren krediet nodig is voor de Master of Public Administration graad. Alle studenten toegelaten tot dit programma moeten alle eisen te voltooien binnen zes (6) kalenderjaren. Bij het nastreven van een Master 's Degree in Public Administration, de Vakgroep Politieke Wetenschappen vraagt ​​van leerlingen om 36 uur semester te voltooien in gespecialiseerde cursussen. De cursussen omvatten: ... [-]