Deeltijd Master Porgramma in Administratieve Studies in Iowa Verenigde Staten

Beste Deeltijd Master's Programma's in Administratieve Studies in Iowa Verenigde Staten 2018

Administratieve Studies

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

Administratie is de studie van basis- en geavanceerde bedrijfsconcepten, waaronder financiën, marketing, teamwork en organisatie. Dit vakgebied is nuttig voor studenten die een carrière in het bedrijfsleven willen of hun huidige positie in een bedrijf willen bevorderen.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Meestal aangeduid als de "Hawkeye State" of "America's heartland" verschuldigd aan zijn positionering, heeft de staat Iowa is gerangschikt als een van de veiligste plaatsen om te wonen telkens weer. Met drie grote openbare universiteiten en een gastheer van tal van prive-instellingen en hogescholen, de staat kan bogen op het hebben van een gerenommeerde onderwijssysteem.

Deeltijd Master's in Administratieve Studies in Iowa in de Verenigde Staten

Lees meer

Meester Van Het Openbaar Bestuur

Drake University College of Business and Public Administration
Campus Deeltijd 2 - 5 jaar September 2018 Verenigde Staten Des Moines

De MPA streeft ernaar om de uitdagingen aan te gaan om een ​​publieke of non-profit organisatie in de huidige 's-omgeving succesvol te leiden. [+]

Programma Details

Om een publieke of non-profit organisatie in de huidige succes leiden 's milieu, moeten beheerders superieure executive, de openbare orde, en resource management expertise te ontwikkelen. De Master of Public Administration (MPA) programma streeft ernaar om deze uitdagingen aan.

U kunt dit programma door het selecteren van een gebied van specialisatie om vaardigheden het beste bij uw academische en carrière doelen te ontwikkelen.

Onze MPA programma geeft studenten de mogelijkheid om eenvoudig te integreren publiek management cursussen met business management, accounting, finance, marketing-en informatiesystemen-cursussen met de publieke sector in het achterhoofd. Studenten hebben ook de mogelijkheid van inschrijving in een veerweg natuurlijk, PADM 282, die een kijkje op een specifiek beleid kwestie vanuit een mondiaal perspectief neemt. ... [-]


Meester Van Het Openbaar Bestuur - Quad Steden Programma

Drake University College of Business and Public Administration
Campus Deeltijd 24 maanden September 2018 Verenigde Staten Des Moines

Een weekend graduate programma dat is ontworpen voor publieke en non-profit professionals die u kunt voltooien in 24 maanden in de Quad Cities [+]

Een weekend graduate programma dat is ontworpen voor publieke en non-profit professionals die u kunt voltooien in 24 maanden in de Quad Cities Vandaag de dag worden de publieke en non-profit organisaties verwacht dat hun missie van de dienst uit te voeren door de succesvolle samenwerking met de particuliere sector en andere publieke en non-profit organisaties. Managers in de publieke en non-profit arena's moeten zowel het publiek te voldoen? S en het bedrijfsleven? S verwachtingen voor efficiëntie en effectiviteit met behoud van de traditionele publieke waarden zoals eerlijkheid, gelijke toegang tot diensten, publieke verantwoording, inspraak bij besluitvorming? Waarden van onze samenleving meestal niet nodig van de private sector. De Drake University MPA mate, met een nadruk in executive development effectief behandelt deze nieuwe realiteit. De missie voor de MPA is het ontwikkelen binnen de publieke en non-profit professional de mogelijkheid om te transformeren, lood en directe organisaties in een dynamische omgeving. Cursussen zijn multidisciplinair van aard erkenning van de steeds veranderende omgeving van de publieke en non-profit sector. Een unieke en uitgebreide weekend-gebaseerde Drake MPA programma is ontwikkeld voor professionals die in de Quad Cities. Deze speciale MPA graad wordt aangeboden in samenwerking met de Quad Cities Graduate Study Center. Studenten toegelaten tot de Drake MPA zal 12 cursussen binnen een 24 maanden termijn af te ronden. Elke klas komt meestal twee weekenden tijdens een periode van zes tot acht weken die een sequentiële formaat dat geschikt is voor de werkende student. Klassen niet voldoen aan tijdens de traditionele vakantie... [-]