MASTERSTUDIES

Graduate Studies in Administratieve studies in de Verenigde Columbia Verenigde Staten

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Men moet al een bachelordiploma te solliciteren naar een meester 's programma. De meeste meester 's degree programma zou vereisen studenten om een ​​meester voltooien' s scriptie of onderzoek papier.

Administratie is de studie van basis- en geavanceerde bedrijfsconcepten, waaronder financiën, marketing, teamwork en organisatie. Dit vakgebied is nuttig voor studenten die een carrière in het bedrijfsleven willen of hun huidige positie in een bedrijf willen bevorderen.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Columbia is een geplande gemeenschap bestaande uit 10 zelfstandige dorpen, gelegen in Howard County, Maryland, Verenigde Staten.

Top Masters in Administratieve studies in de Verenigde Columbia in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Administratieve studies, Columbia Filter

Master of Human Resources

University of South Carolina Darla Moore School of Business
Master
sep 2020
<
Voltijds
Campus

Innovatie, klantenservice en efficiency zijn allemaal afhankelijk van het inhuren van de juiste mensen, het ontwikkelen van hun vaardigheden en capaciteiten, hen motiveren doo ...

Lees meer