MASTERSTUDIES

Master's Opleidingen in Administratieve studies in de Verenigde Birmingham Verenigde Staten

De voordelen van een Masters verder reiken dan het verbeteren van uw winstpotentieel. Zij kunnen u voorzien van persoonlijke en professionele vaardigheden om je ontwikkeling te versnellen. Ze zijn ook een gelegenheid om jezelf te onderscheiden van uw collega's, van wie velen zal hebben vergelijkbaar A-niveau en undergraduate kwalificaties.

De studie van de administratie omvat gewoonlijk business centric topics zoals financiën, communicatie en marketing. Deze academische studie beoogt studenten voor te bereiden op werk in het bedrijfsleven, hetzij in een leidersrol of als onderdeel van een team.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

De bevolking van Birmingham is een van de grootste in de staat Alabama en heeft dus een veel hogescholen en universiteiten om tegemoet te komen aan het. Er zijn grote hogescholen, variërend van medicijnen tot wet en verpleging.

Top Master Opleiding in Administratieve studies in de Verenigde Birmingham in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Administratieve studies, Birmingham Filter

Meester van het openbaar bestuur

Andrew Jackson University
Master
sep 2020
<
Online en Campus gecombineerd
<
Voltijds
<
Deeltijd
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

De Master of Public Administration is een professionele opleiding die aantrekt die planning leiderschap of management carrières in federale, staats- of lokale overheid, evenal ...

Lees meer