Deeltijd Master in Administratieve Studies in Alabama Verenigde Staten

Beste Deeltijd Master's Opleidingen in Administratieve Studies in Alabama Verenigde Staten 2018

Administratieve Studies

Master-niveau studies betrekken gespecialiseerde studie in een gebied van onderzoek of een gebied van de beroepspraktijk. Het verdienen van een master's degree blijk van een hoger niveau van beheersing van het onderwerp. Het verdienen van een master's degree kan variëren van een jaar tot drie of vier jaar. Voordat je kunt afstuderen, je meestal moet schrijven en een scriptie, een lange papier dat is het hoogtepunt van uw gespecialiseerd onderzoek te verdedigen.

De studie van de administratie omvat gewoonlijk business centric topics zoals financiën, communicatie en marketing. Deze academische studie beoogt studenten voor te bereiden op werk in het bedrijfsleven, hetzij in een leidersrol of als onderdeel van een team.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

De staat Alabama heeft meer dan 61 hogescholen en universiteiten u kunt bijwonen. De Universiteit van Alabama heeft de hoogste inschrijving tarief gevolgd door de Calhoun Community College. Er zijn 2 medische scholen, en meer dan 5 geaccrediteerd wet scholen.

Deeltijd Masters in Administratieve Studies in Alabama in de Verenigde Staten

Lees meer

Meester Van Het Openbaar Bestuur (MPA)

Troy University
Online Deeltijd September 2018 Verenigde Staten Troy

Dit programma biedt kwaliteit graduate beroepsonderwijs voor personen die banden met de publieke en non-profit sector door de integratie van onderwijs, onderzoek en dienstverlening. [+]

De Troy University Master of Public Administration (MPA) programma biedt kwaliteit graduate beroepsonderwijs voor personen die banden met de publieke en non-profit sector door de integratie van onderwijs, onderzoek en dienstverlening.

[-]

Meester Van Het Openbaar Bestuur

Andrew Jackson University
Online en Campus gecombineerd Deeltijd September 2018 Verenigde Staten Birmingham

De Master of Public Administration is een professionele opleiding die aantrekt die planning leiderschap of management carrières in federale, staats- of lokale overheid, evenals de huidige publieke beheerders die hun professionele ervaring willen vergroten. [+]

De afgestudeerde programma's aangeboden aan de Universiteit van Andrew Jackson zijn ontworpen voor afgestudeerden die op dit moment vasthouden of streven naar mid-level of executive positions. Zij zijn mensen die hun niet-academische carrière willen verrijken en verrijken door een diepere en grondiger professionele voorbereiding op hun gekozen terrein.

De master's degrees aangeboden aan de Andrew Jackson University bieden de studenten een grondige kennis van een bepaald veld en een beheersing van de methodes van productieve beurs. Om de Universitaire Missie en Doel te verwezenlijken, richten de opleidingsprogramma's zich op de volgende criteria:

Elke opleiding leert de leerlingen eerst hoe ze effectief leren en kennis integreren, zodat ze hun studies efficiënter kunnen beginnen. Dit proces helpt zelfdiscipline, zelfbeoordeling en zelfvertrouwen te bevorderen. Elke opleiding wordt beheerd door een faculteit instructie team dat studenten leert, onderwijst en motivert. Het verhoogde vertrouwen en een groter gevoel van zelfbeleving studenten genieten worden versterkt door middel van deze reguliere interactie. Elke opleiding is gebouwd rond een solide en passend curriculum dat de huidige kennis en toepassingen weerspiegelt en vereist dat studenten geavanceerde vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn voor succesvolle carrièreontwikkeling. Elk diploma bevordert de beurs door middel van het bestuderen van actuele teksten en opleidingen op hoger niveau. Studenten zullen de gelegenheid hebben om centrale concepten te leren en dan deze principes te analyseren en toe te passen door middel van interessante projecten, papieren, case studies en applicatie oefeningen naar praktische situaties. Deze real-world applicaties moedigen studenten aan om toe te passen wat zij geleerd... [-]